KAportal Državno okupljanje kvizaša u Karlovcu: Neven Milijić pobjednik pojedinačnog, a ekipa B Tim ekipnog dijela | Karlovački informativni web portal

Državno okupljanje kvizaša u Karlovcu: Neven Milijić pobjednik pojedinačnog, a ekipa B Tim ekipnog dijela

foto: Sanja Vražić

Nakon cjelodnevnog nadmetanja u restoranu Kristal, sinoć u večernjim satima najbolji hrvatski kvizaši okupili su se u Papa’s baru na velikom finalu pojedinačnog i ekipnog kviza u okviru velikog državnog okupljanja kvizaša u Karlovcu – ZIMKO 2019.

Finale su u individualnom kvizu izborili Neven Milijić, Perica Živanović, Dean Kotiga, Krešimir Sučević-Međeral, Ivan Jurić i Mladen Vukorepa. Tim su se redom na kraju i plasirali, uz zaista veliku i premoćnu pobjedu mladog Nevena Milijića. Nakon toga su se predstavile i dvije najbolje ekipe, a B Tim (Krešimir Sučević-Međeral, Maja Rogulj, Rudi Mrazović i Marko Ožegović) je u finalu uvjerljivo svladao Prstiće (Kotiga, Vukorepa, Živanović i Bleiziffer).

Održana su i dva kratka tematska kviza – u kategoriji “Književnost i strip” najbolji je bio Dean Kotiga, a u kategoriji “Tehnologija” prvo mjesto osvojio je Tomislav Berić.

  • Od karlovačkih predstavnika, nakon slavlja lokalne ekipe na klasičnom pub kvizu u petak, izuzetno dobar rezultat ostvario je Kalibar (Cukina, Pavlov, Planinac, Vuković) koji je u konkurenciji 40-ak ekipa sastavljenih od najboljih hrvatskih kvizaša završio na diobi sedmog mjesta. U pojedinačnoj konkurenciji, od 69 natjecatelja najbolji Karlovčanin bio je Dražen Cukina na 17. mjestu.

    Karlovačka udruga kvizaša na čelu sa Sašom Lenuzzijem odradila je zaista ogroman posao i zaslužuje pohvale već sada, u subotu se radilo od ranog jutra do kasne večeri, a tek nešto manje posla bit će i danas. U restoranu Kristal već je započeo tematski kviz iz kategorije “Geografija”, slijedi “Glazba”, a potom i kratki kviz iznenađenja “Follow The Yellow Brick Road” koji je pripremio Karlovčanin Dražen Cukina.

    U 14 sati kvizom parova završava ovogodišnje okupljanje kvizaša u Karlovcu.

    KAportal.hr

  • Odgovori