KAportal Nesreća kraj Slavonskog Broda - prevrnuo se autobus pun djece, vozač automobila poginuo na mjestu | Karlovački informativni web portal

Nesreća kraj Slavonskog Broda – prevrnuo se autobus pun djece, vozač automobila poginuo na mjestu

foto ilustracija – Pixabay.com

U Dolcima, dijelu županijske ceste između Vranovaca i Trnjana, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao stariji vozač osobnog automobila KIA, javlja lokalni portal SBplus.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je, zasad, uspio doći SBplus, danas oko 10:30 sati, školski autobus VBturs – koji je iz Slavonskog Šamca prevozio 60-ak djece OŠ Josip Kozarac na kazališnu predstavu u KKD Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod – sudario se s osobnim automobilom KIA-a.

Nakon sudara, autobus se prevrnuo bočno u odvodni kanal, a stariji vozač KIA-e, priklješten u automobilu, preminuo je na mjestu događaja. Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Slavonskog Broda izvadili su ga iz automobila.

Prema svjedočenju jedne učiteljice, koliko je ona mogla vidjeti, na automobilu koji im je vozio u susret pukla je guma te je nakon toga podletio pod autobus.

Nakon događaja, djeca su premještena u drugi autobus i odvezena u školu u Vranovcima, gdje će im biti pružena psihološka pomoć.

Troje lakše povrijeđene djece zbrinula je ekipa pristigle Hitne pomoći.

Nakon što su od Centra 112 dobili informaciju o događaju, na mjesto nesreće došli su i: ravnateljica Osnovne škole, županijska pročelnica za društvene djelatnosti Anica Vukašinović i dožupan Damir Mirković.

Promet za sva vozila zatvoren je dok traje očevid.

Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori