KAportal Nesreća kraj Slavonskog Broda - prevrnuo se autobus pun djece, vozač automobila poginuo na mjestu | Karlovački informativni web portal

Nesreća kraj Slavonskog Broda – prevrnuo se autobus pun djece, vozač automobila poginuo na mjestu

foto ilustracija – Pixabay.com

U Dolcima, dijelu županijske ceste između Vranovaca i Trnjana, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao stariji vozač osobnog automobila KIA, javlja lokalni portal SBplus.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je, zasad, uspio doći SBplus, danas oko 10:30 sati, školski autobus VBturs – koji je iz Slavonskog Šamca prevozio 60-ak djece OŠ Josip Kozarac na kazališnu predstavu u KKD Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod – sudario se s osobnim automobilom KIA-a.

Nakon sudara, autobus se prevrnuo bočno u odvodni kanal, a stariji vozač KIA-e, priklješten u automobilu, preminuo je na mjestu događaja. Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Slavonskog Broda izvadili su ga iz automobila.

 • Prema svjedočenju jedne učiteljice, koliko je ona mogla vidjeti, na automobilu koji im je vozio u susret pukla je guma te je nakon toga podletio pod autobus.

  Nakon događaja, djeca su premještena u drugi autobus i odvezena u školu u Vranovcima, gdje će im biti pružena psihološka pomoć.

  Troje lakše povrijeđene djece zbrinula je ekipa pristigle Hitne pomoći.

  Nakon što su od Centra 112 dobili informaciju o događaju, na mjesto nesreće došli su i: ravnateljica Osnovne škole, županijska pročelnica za društvene djelatnosti Anica Vukašinović i dožupan Damir Mirković.

  Promet za sva vozila zatvoren je dok traje očevid.

  Vijesti.rtl.hr

 • Odgovori