KAportal Neslavna rekorderka policijske akcije hvatanja pijanih u Lici je 25-godišnjakinja - pogledajte koliko je "napuhala" | Karlovački informativni web portal

Neslavna rekorderka policijske akcije hvatanja pijanih u Lici je 25-godišnjakinja – pogledajte koliko je “napuhala”

foto ilustracija – Pixabay.com, KAportal

Policija je u Lici protekli vikend provela u kontroli stanja sigurnosti u cestovnom prometu, pa su i uspješno sankcionirali prekršaje prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

– U tom periodu utvrđena su ukupno 46 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 6 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola, kažu u PU ličkoj – senjskoj te navode da je i ova akcija imala onoga tko je najviše “napuhao”, u ovom slučaju radi se o pripadnici ljepšeg spola.

Naime, najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak u Gospiću (1.65 g/kg) kod 25-godišnje hrvatske državljanke.

  • – Najveća utvrđena brzina kretanja od 197 km/h izmjerena je u petak na autocesti A-1, gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 130 km/h, kada je 37-godišnji državljanin upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, dodali su u policiji.

    KAportal.hr

  • Odgovori