KAportal Nekoliko tisuća Karlovčana priredilo veličanstven doček Dejanu Lovrenu, on poručio: "Karlovac je prvi grad koji me prihvatio, u srcu mi je!" | Karlovački informativni web portal

Nekoliko tisuća Karlovčana priredilo veličanstven doček Dejanu Lovrenu, on poručio: “Karlovac je prvi grad koji me prihvatio, u srcu mi je!”

Znam od kuda sam došao, to nikada neću zaboraviti. Karlovac je prvi grad koji me prihvatio, u kojem sam se osjetio kod kuće i u srcu mi je. A sve ovo je nestvarno, vi ljudi ste predivni, srce mi je puno i dirnuli ste me. Bila su to luda 53 dana, vaša podrška nas je nosila, a nadam se da ste i vi zadovoljni onim što smo mi pružili, poručio je Dejan Lovren mnogobrojnim Karlovčanima i, još više, Karlovčankama, na veličanstvenom dočeku na karlovačkoj promenadi. Odgovor? Euforičan vrisak i skandiranje! Jasno je da su svi oduševljeni svime što su Vatreni postigli na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a Karlovčani su to na najbolji način pokazali svom “bivšem” sugrađaninu. Pod navodnicima, jer uz to što često posjećuje Karlovac i svoje prijatelje u njemu, danas je kazao kako još uvijek u svom Grabriku ima i stan i ne planira ga prodavati.

A, zbog Grabrika su tisuće navijača i malo pričekale na Lovrenov dolazak – dakako, ne onoliko koliko su jučer strpljivo čekali navijači na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Nije taj put trajao koliko je jučer potrajao put Vatrenih od aerodroma do središnjeg zagrebačkog trga, no Dejan Lovren po dolasku u Karlovac prvo je otišao do svog kvarta, gdje su ga također brojni prijatelji, poznanici i navijači zaustavljali kako bi mu stisnuli ruku, pofotkali se ili dobili autogram.

 • Uz oduševljenu podršku Karlovčana koja je, kazao je, svakako i najljepši mogući poklon, Lovren je dobio i Medalju grada Karlovca, atraktivnu karikaturu našeg poznatog umjetnika Nevena Cetinjanina te poklone Hippy Gardena odnosno uspješne dizajnerice, također Karlovčanke, Đurđice Vorkapić.

  Potpisao je stotine majica, lopti, papirića, postera, transparenata, zastava, neki su potpis u nedostatku bolje opcije dobili i na ruku – nažalost, ponetko je i ostao bez potpisa, ali bilo je zaista nemoguće dati autograme i poslikati se s baš svima. Vjerujemo da oni koji nisu uspjeli ipak nisu previše razočarani, jer bio je ovo još jedan veličanstven pozdrav Vatrenima, posebno našem karlovačkom heroju!

  Treba pohvaliti i Matiju Mišića, velikog Lovrenovog prijatelja, koji je odigrao veliku ulogu u organizaciji dočeka, dakako i samog Dejana Lovrena koji je unatoč ranije dogovorenim obavezama rado pronašao vremena da dođe u Karlovac.

  KAportal.hr

   

   

 • Odgovori