KAportal "Nedjelja u podne" u Ziggyju - kavica ili pivica prije ručka danas se ispijala uz Kundića i Matiju | Karlovački informativni web portal

“Nedjelja u podne” u Ziggyju – kavica ili pivica prije ručka danas se ispijala uz Kundića i Matiju

Nedjeljne matineje u nedavno otvorenom Caffe baru Ziggy u Preradovićevoj ulici kod brojnih su Karlovčana postale nezaobilazni “aperitiv” prije obiteljskog ručka, pa je tako bilo i danas kad je nastupio glazbeni dvojac Kundić & Matija.

Inače ekipa iz dobro poznatih Nipplesa, ali i dueta Moon Safari, interpretirala je “bolju stranu rock sadašnjosti”, odnosno odradili tribute program s unplugged coverima Alexa Turnera, pjevača i gitarista Arctic Monkeysa i The Last Shadow Puppetsa.

Naravno, ako u podne niste pili kavu u Ziggyu tko vam je kriv, al’ uvijek možete pogledati KAportalovu fotogaleriju s današnjeg programa “Nedjelja u podne”. A, za naredni vikend rezervirajte si mjesto u Ziggyju, ili pak Podroomu, koji uz Malu scenu HD te sve češće svirke u Papasu, Kazališnoj kavani, Pubu D, Buksi… već odavno demantiraju mantru da pri izlascima baš nemamo izbora. Naime, da se “ništa ne događa” gunđaju još samo oni koji nisu promolili glavu iz stana (ili s fejsa) već godinama.

  • KAportal.hr

  • Odgovori