KAportal Velika akcija dugoreškog Crvenog križa "Ne dvoji, za drugog izdvoji" - danas se skuplja roba, hrana i novac za potrebite | Karlovački informativni web portal

Velika akcija dugoreškog Crvenog križa “Ne dvoji, za drugog izdvoji” – danas se skuplja roba, hrana i novac za potrebite

U organizaciji dugoreškog Gradskog društva Crvenog križa i ove godine će se održati velika sabirna akcija u kojoj će se prikupljati donacije od svih ljudi koji žele pomoći potrebitima. Akcija će se održati u četvrtak , 12. listopada u vremenu od 8 do 18 sati.

Ovogodišnja 45. po redu sabirna akcija održava se pod nazivom “Ne dvoji, za drugog izdvoji”, a kao i proteklih godina u akciju se mogu uključiti svi građani koji žele svojim donacijama pomoći sugrađanima slabijeg imovinskog stanja.

  • -Prikupljat će se odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra, koja donatori mogu dostaviti u Crveni križ. Ukoliko nisu u mogućnosti sami donijeti donacije na raspolaganju će im biti mobilni tim naših djelatnika koji mogu pozvati na telefon 844-269 i u najkraćem mogućem roku doći ćemo do naših donatora – kaže ravnatelj Crvenog križa Mario Biršić, te napominje kako će akciju provoditi djelatnici koji će biti i službeno označeni oznakama crvenog križa, a za donirani novac građani će dobiti bon zahvalnosti.

    Crveni križ također moli građanstvo da vrećice s donacijama ne ostavljaju ispred zgrada bez prethodne obavijesti djelatnicima društva.

    KAportal.hr

  • Odgovori