KAportal Nastavlja se ciklus besplatnih edukacija za mlade nezaposlene osobe, prijave se primaju do 21. ožujka | Karlovački informativni web portal

Nastavlja se ciklus besplatnih edukacija za mlade nezaposlene osobe, prijave se primaju do 21. ožujka

Udruga Carpe Diem, u suradnji s udrugom OAZA iz Zagreba, nastavlja s ciklusom edukacija osobnog razvoja, razvoja društvenih i životnih vještina te razvoja društveno poduzetničkih ideja za bolji položaj na tržištu rada. Ova edukacija namijenjena je svim mladim osobama do 30 godina (prednost imaju nezaposlene mlade osobe) s ciljem upoznavanja koncepta društvenog poduzetništva, samozapošljavanja i/ili otkrivanja vlastitih potencijala.

Prethodno je potrebno prijaviti se putem sljedećeg obrasca, najkasnije do 21. ožujka: https://goo.gl/forms/gVzIYUyHFxgHa18F2

Odabrani sudionici biti će telefonski kontaktirani i obaviješteni o terminu održavanja edukacija, koje će se odvijati kroz dva mjeseca (jednom do dva puta tjedno u trajanju do 3 sata), u obliku interaktivnih radionica.

  • Edukacija se odvija u sklopu projekta „Most prema uspjehu“ a financirana je od strane EU iz ESF fondova i Ministarstva rada.

    KAportal.hr

  • Odgovori