KAportal Dvojbi više nema? U derbiju 1. ŽNL Zrinski Ozalj "pregazio" nemoćne Dugorešane | Karlovački informativni web portal

Dvojbi više nema? U derbiju 1. ŽNL Zrinski Ozalj “pregazio” nemoćne Dugorešane

unnamed26Još je punih 12 kola ostalo do kraja Prve županijske nogometne lige, no uzevši u obzir dosadašnji tijek lige, moglo bi se reći da smo danas dobili – prvaka. Zrinski Ozalj koji uvjerljivo vodi od početka sezone danas je u derbiju s uvjerljivih 4:0 svladao dosad jedinog pratitelja, Dugu Resu 1929, i pobjegao Dugorešanima na, vrlo vjerojatno, nedostižnih sedam bodova prednosti. U derbijima začelja pobjede gostiju – Croatije 78 u Svetom Petru te Slunja u Draganiću.

Rezultati: Zrinski Ozalj – Duga Resa 1929 4:0, Mladost (Rečica) – Ilovac 3:1, Dobra (Sveti Petar) – Croatia 78 0:1, Slunj – Draganić 0:2 i Vatrogasac – Korana 0:2. Vodi Zrinski sa 43 boda, Duga Resa ima 36…na dnu po 13 bodova imaju Slunj i Korana, a na samom začelju je Dobra sa 10 bodova.

S proljetnim dijelom natjecanja krenuli su i drugoligaši, odnosno odigravanjem zaostalog 8. kola, odgođenog prošle jeseni zbog poplava. U južnoj skupini lider Mrežnica je bio slobodan, ali je zadržao prvo mjesto zahvaljujući porazu Dobre u Cetingradu.

  • Rezultati: Cetingrad – Dobra (Novigrad) 1:0, VOŠK – Oštarije 1:4, Mladost (Zagorje Ogulinsko) – Josipdol 4:1 (odigrano na jesen). Vodi Mrežnica sa 19 bodova, a druga je Dobra sa 17. Na začelju je Mladost sa 6 bodova.

    U sjevernoj skupini Vrlovka je remijem u Vojniću napravila velik korak prema osvajanju naslova prvaka. Rezultati: Petrova gora – Vrlovka 0:0, Kupa – Frankopan 4:2 i Šišljavić – Vojnić 95 0:8. Slobodna je bila momčad Krnjak Barilovića. Na ljestvici vodi Vrlovka sa 28 bodova, druga je Petrova gora sa 22 i utakmicom manje, a posljednji je Krnjak Barilović sa 2 boda.

    KAŠonline

  • Odgovori