KAportal Centar za gospodarenje otpada u okolici Karlovca konačno ušao u novu fazu - postupak javne nabave "težak" 180 milijuna kuna | Karlovački informativni web portal

Centar za gospodarenje otpada u okolici Karlovca konačno ušao u novu fazu – postupak javne nabave “težak” 180 milijuna kuna

Tek nešto manje od 180 milijuna kuna bez PDV-a iznosi ukupna vrijednost javne nabave za izgradnju Centra za gospodarenje otpadom na Babinoj gori u okolici Karlovca.

Projekt koji je započeo prije gotovo dvanaest godina konačno je došao u tu fazu, pa iz Karlovačke županije javljaju da je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske i u Službenom listu EU 13. rujna objavljena Obavijest o nadmetanju za postupak javne nabave: Projektiranje i izvođenje radova izgradnje Centra za gospodarenje otpadom Babina gora.

– Uz Obavijest o nadmetanju, objavljena je i Dokumentacija o nabavi za navedeni postupak javne nabave. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 179.903.225,00 kn, bez PDV-a dok je rok za dostavljanje ponuda je 25. 10. 2019. godine u 9.00 sati, kažu u Županiji.

 • Uz već ranije pokrenute postupke javne nabave za Usluge informiranja javnosti, promidžbe i vidljivosti projekta CGO Babina gora; Usluge tehničke pomoći i upravljanja projektom CGO Babina gora te Usluge nadzora nad projektiranjem i izgradnjom CGO Babina gora, ovom objavom pokrenuti su svi postupci javne nabave koji su u sklopu projekta „Centar za gospodarenje otpadom Babina gora“ planirani za 2019. godinu.

  KAportal.hr

 • Jedan komentar

  1. Ovo je konačno krasna vijest jer je ovaj megalomanski RCGO dostatan da zbrine otpad cca. 1 000 000 stanovnika. Karlovačka županija doživjeti će ekonmski i demografski bum i red je da se unapred pripremimo za zbrinuti smeće. Do tada, a, Bože moj, Zagreb je tako blizuuu.
   Po zakonu vjerovatnosti ne može se stalno paliti zeleno svijetlo i to 12 godina za redom. Što ako Europica klikne na črljeno svjetlo?
   Predmet:
   Umjetno stvaranje uvjeta (u skladu s člankom 60. Uredbe (EU) br. 1306/2013) za provedbu Mjere 7. – „Temeljne usluge i obnova sela ruralnog područja“ u okviru Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske financiran iz Europskog poljoprivrednog fonda

   Poštovani…

   Predmet:
   Političkom odlukom odabrana lokacija Regionalnog centra za gospodarenje otpadom (RCGO), Babina Gora, Karlovac kao i aktivnosti koje su tome prethodile, u suprotnosti su s “Okvirnom direktivom o vodama (Water framework directive, 2000/60/EC)”

   Poštovani…

  Odgovori