KAportal Nakon uzgajivača iz Grabrika pao još jedan proizvođač marihuane - imao 30 stabljika, pola kile "suhog", oružje i streljivo | Karlovački informativni web portal

Nakon uzgajivača iz Grabrika pao još jedan proizvođač marihuane – imao 30 stabljika, pola kile “suhog”, oružje i streljivo

foto ilustracija

Nakon što je jučer svoj urod teška srca policiji morao predati 58-godišnji uzgajivač marihuane iz Grabrika, jučer poslijepodne su djelatnici Odjela kriminaliteta droga nastavili “žetvu” i to u Krnjaku.

Kako je jutros izvijestila PU karlvoačka, temeljen naloga obavili su pretragu kuća i gospodarskih zgrada na području Krnjaka kojima se koristi 49-godišnjak.

– Tom prilikom pronađeno je i oduzeto 30 stabljika indijske konoplje, 514,7 grama suhe biljne tvari nalik na drogu marihuana, oružje i streljivo. Zbog sumnje da je 49-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega će biti podnesena kaznena prijava te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju, navode u policiji.

  • KAportal.hr

  • Odgovori