KAportal Nakon prodanih 100 tisuća hl, Karlovačko Radleru nagrada za najbolju inovaciju | Karlovački informativni web portal

Nakon prodanih 100 tisuća hl, Karlovačko Radleru nagrada za najbolju inovaciju

foto arhiva KAportala

Karlovačko Radler najbolja je inovacija po ocjenama Heineken Brand Building Awardsa koji je prošlog tjedna održan u Amsterdamu, javljaju iz Karlovačke pivovare. Kako navode, ova je nagrada potvrda izvrsnih rezultata Karlovačko Radlera čije je lansiranje donijelo nešto sasvim novo na hrvatsko pivsko tržište.

– Ove je godine za nagrade bilo prijavljeno oko 120 projekata iz komercijalnih sektora više od 100 zemalja diljem svijeta. Nagrade se dijele u 5 kategorija a Karlovačko Radler proglašen je pobjednikom u kategoriji inovacije, stoji u priopćenju Pivovare.

Kombinacija piva i soka pokazala se “punim pogotkom” kod potrošača što, kažu u Pivovari, pokazuje i više od 100 tisuća hektolitara prodanog Radlera.

  • – Iznimno smo ponosni na ovu nagradu. To je potvrda odličnog timskog rada u Karlovačkoj pivovari. Svi dijelovi organizacije doprinijeli su ovom uspjehu. Karlovačko Radler najbolji je primjer kako mi u Karlovačkoj pivovari živimo svoju viziju da budemo najbolja pivovara u Hrvatskoj, rekao je o nagradi predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher.

    KAportal.hr

  • 39 komentara

    1. i još da se proizvodi u Karlovcu i da nema okus po deterđentu…

    2. daj melloncollie fina je. kaj joj fali? nemoraš ju piti ako ti nevalja

    3. nisam rekao da ne valja nego samo da ima okus po deterđentu. ja volim okus deterđenta.

    4. hahahahahaaha, a dobro onda nek ti bude 😉

    5. i iskreno – mislio sam da su prodali i više od 100 hl, kolika je potražnja bila.
      i sudeći po coca-coli koja veli da su im radleri izbili 10% prometa ove godine.

    6. od svih Radlera ovaj je najgori..

    7. zanimljivo, meni je tona Zagrepčana rekla da je neizmjerno bolji od Žujinog, ali valjda Hrvati vole srat po svom pa je to to

    8. …inače nepijem karlovačko, tu i tam popijem pivicu i kaj se mene tiče prva je dobra a kasnije umirem od žgaravice,..

    9. ja se u subotu poprilično narokao karlovačke i mogu reći da je piva smeće.
      i svaki put požalim što nisam pio nešto drugo. od pristupačnih lagera je zlatni pan pobjednik, a od radlera – union.

      pod hitno popraviti kvalitetu karlovačkog- na razinu od prije 5-6 godina.

    10. ja sam govorio samo o radlerima, piva mi ni inače nije napeta 😀

      union je dobar slažem se, ožujsko radler mi je katastrofa, al mi je dobar onaj od jabuke

    11. kako godine prolaze sve sam više ljubitelj vina. hvala bogu. 🙂

    12. Nema pive do one u češkim pivnicama nekad.
      Ove naše se sve toče iz istoga lajta.
      Zaboravite dobru pivu, što se nje tiče, već smo u EU.
      A tamo su sve pive iste, samo su nazivi drukčiji.

    13. …sreća da nije sponzorirani članak da možemo drvit o kvaliteti,…a ovi geejevi kaj se prebacuju na vino više ih ne smatramo urbanogerilskim karlovčanima.
      .
      .
      .
      .
      .
      😀

    14. Davitelju svaka čast!
      Pa kad mi još “stručnjaci” za vino počnu nabrajati nazive – babić, plavac, graševina, pa ono što policajci ne znaju zapisati….
      Pa počnu pričati fantazije, ovo ide uz ovu hranu, ovo uz onu.
      A vina imate samo crno, bijelo i ružica (al to samo u Srbiji).
      Znaš davitelju, kakva su vremena, najbolje je držati se votke!

    15. E ovakve provale da su u Europi sve pive iste nisam već duže čuo…..!!!!!!!!

    16. Radler je bio inovacija pred sto godina. Čak ga je bilo i na hrvatskom tržištu , no nije opstao. Valjda onda marketing nije bio dovoljno žestok, a možda je bilo i manje pušača istoga.
      Ovu priliku bih iskoristio samo da još jednom popljujem kvalitetu Karlovačkog piva, mislio sam da nakon Čileanca ne može gore, no izgleda da ipak može. Živjela modernizacija i usmjeravanje na profit, a ne na kvalitetu.

    17. Gustave, ipak je čileanac bio gori.
      Ako si tada pio pivo, sjeti se proljeva nakon dvije tri.
      Ako tada nisi pio, pitaj druge.
      Sada je kvaliteta ustaljena u odnosu na druge.

    18. erneste, nisam imao takvih probavnih problema. Sjećam se da je u svakoj gajbi bilo bar pet falšnih primjeraka (te bih podvalio nekom drugom), ovo ostalo se moglo pit. Imaš pravo, sad je kvaliteta ustaljena, ali i srozana.

    19. ok – svima vama rinzolsjedičarima – krivo sam se izrazio – nisam ljubitelj vina nego dobrog starog gemišta.

    20. uvjerio sam se da i od najgoreg domaćeg vina glava boli manje nego od loše pive. jer od loše pive ne boli samo glava, nego i kičma, noge, zglobovi, želudac… a potroši se i nekoliko rola wc papira, pa smatram da bi se paket papira trebao prodavat u bundlu sa svakom gajbom.

    21. Gustave, a kako si znao da je falš bez otvaranja?
      Postojao je tajni znak na flaši?
      Moje ti je sve društvo proljeve dobijalo.
      Pripisivali smo to godinama, ali sa odlaskom čileanca ode i proljev.
      Melonc. , a koliko ti pive možeš popiti?
      Koliko vina?
      Jedeš li što?

    22. Inače, dodjela ove nagrade donosi dobre bonuse gmazovskoj upravi, kako ovoj u Karlovcu, tako i ovoj koja ih je poslala u Karlovac.
      U svakom slučaju, ona u centrali profitira uvijek.
      Bilo bi dobro kad bi se i ti tajni podaci saznali.
      Ali, to je nemoguća misija.
      A radnička klasa pivovare, nek se prisjeti (pardon, nema tko, sve mlađi) kako je to bilo u prošlosti!
      Neka pitaju ove što su ih potjerali u penzije sa otpremninama i bez, kakva je piva bila i kakvi su se viškovi dijelili, tj. kako se dobit nekad raspoređivala.
      Pivovara ne može propast!

    23. ernest – ak se normalno zarundamo ode 6-7 velikih. tad realno potpisujem kapitulaciju.
      a vino jako ovisi. ak je glavobolček litra i voda je previše, ak je nekaj pitkije… tko broji…
      prehrana normalna – domaća. 🙂
      nuspojave znaju varirati, ali baš za karlovačko očito imam neki gadan refleks. 🙂

    24. Litra i voda, to nije ništa.
      Ovi ti se smiju.
      Tu sam jednom rekao – ko nemre pit, nemre ni… itd. pa su me zbrisali.
      Nije sve u ni u tome.

    25. ne valja ni žujin Radler, najbolji je union..

    26. ok -mogao sam napisat da popijem gajbu sam, uz litru rakije i 10 litara vina, i onda prevrćem fergusona na kant. u doba recesije vidim samo prednosti. 🙂
      (a naveo sam litru i vodu za glavobolćeka – gdje ograničenje u litrama nije vezano uz promile nego uz kiselinu u želucu)

    27. od ničeg mi nije zlo osim od karlovačkog točenog..

    28. Od radlera – najbolji mi je Union ( i to onaj sa grejpom).
      A jel se sjećate vina po birtijama u vrijeme rata i malo poslije…
      Kaštelet, Debit,Dalmatinac itd. , ali naravno iz nekih ilegalnih
      “laboratorija”………. ?!
      E.. od toga je boljela glava i to čitavo..!!!

    29. Kaštelet….. 🙂 to je do nedavno bilo u prodaji. a popilo se i toga nekad davno..
      a sličnih poluotrova ima i danas – Veritas, Venus, ili jednostavno – Vino. 🙂
      sva tetrapak pakiranja vina.
      najbolja masovna potrošnja za gemišt je Iločka graševina u kartonu 5l.
      da citiram jednog dedu…”nema tog vina kojeg radenska ne može popravit!”

    30. kao da za proizvodnju bicikla dobiš nagradu za inovaciju

    31. @mell
      Joooj,.. zajebo se deda !!
      Možda u njegovoj mladosti, sa domaćim drajsanima i je bilo tako, …ali
      u ovo vrijeme kemije…….ne znam baš!!

    32. deda je toliko vina i rakije popio u životu da radi grimasu kad trgne čašu obične vode. 🙂

    33. Jel samo fotka iz arhive ili portalovci imaju i arhivu pivice 😉

    34. ja sam za bauštelski rizling ……… max cijena 9.99

    35. ma jebeš karlovačku.. sugava ko kupa..

    36. Dobra je karlovačka…………… za skidanje bradavica.

    37. Pljujete po tom smecarskom pivu , a kada vas netko pita ocete pivu , samo odgovoarate sa “daj”.
      Ni ne pitate koja piva.
      Glavno da se pije 🙂

    Odgovori