KAportal Nakon osam kola i puno odlične zabave pobjednik prve karlovačke pub kviz lige je momčad Van konkurencije | Karlovački informativni web portal

Nakon osam kola i puno odlične zabave pobjednik prve karlovačke pub kviz lige je momčad Van konkurencije

Karlovčani obožavaju kvizove! Pokazali su to više puta dosad, kroz humanitarne kvizove u Papa’s baru i izuzetno dobro posjećen kviz KOZa na Maloj sceni Hrvatskog doma, a sada i kroz pravu kvizašku ligu – Pub kviz KA47, koji se u proteklih osam tjedana održavao u Caffe baru Ziggy.

Jedanaest ekipa odlično se zabavljalo, zajedno s navijačima, ali i ozbiljno nadmetalo u znanju, iako je tu bilo i onih koji su došli samo radi zabave i nisu odustajali unatoč nešto lošijim rezultatima.

Na kraju, ukupan pobjednik kvizaške lige KA47 je momčad Van konkurencije, u sastavu Aljoša Ćurčija, Jura Katušin, Karla Milošević i Dean Radišić. U osam tjedana bili su najbolji četiri puta (dva puta je najviše znanja pokazao Novi centar, a jednom Niprije, dok su u jednom tjednu pobjedu podijelili Van konkurencije, Niprije i Amadeus 1986) te s ukupno 302 boda na kraju uvjerljivo slavili. Čeka ih i lijepa nagrada – besplatan obilazak tvornice električnih automobila Rimac, što je osigurao karlovački dizajner električnih automobila Adriano Mudri.

 • Drugo mjesto osvojila je ekipa Niprije, koju čeka večera za 4 osobe u jednom karlovačkom restoranu, a treći je Novi centar, čiji su članovi bogatiji za bluetooth zvučnike/FM radije.

  Nastupali su još, redom kako su se plasirali: Amadeus 1986, Imam malog pišu, Vrele batine, Bitange i princeza, Škanjci, SD Kostenjari, Spužvice i Vadičep. Nagrade će dobiti svi – od raznih sponzora od Narodnih novina, preko Open.IT do Aquatike.

  Pub kviz KA47 osmislio je Saša Lenuzzi, koji ga je i vodio uz glavnog autora pitanja Slavena, a ogromnu pomoć, dakako, pružio je Tihomir Ivka, koji je uz prostor darovao i kompletnu tehniku te osigurao sve nagrade.

  Uskoro kreće i još jedna liga, koja će trajati do ljeta, ponedjeljkom i utorkom. Ukupno se može prijaviti 22 ekipe, a na raspolaganju su još četiri mjesta pa ako želite sudjelovati požurite – prijaviti se možete na Facebook stranici Pub kviza KA47 ili na e-mail adresu kvizka47@gmail.com.

  KAportal.hr

   

   

 • Odgovori