KAportal Najveća izložba inovacija IKA do sad otvorena do petka - sudjeluje 140 autora sa 67 inovacija | Karlovački informativni web portal

Najveća izložba inovacija IKA do sad otvorena do petka – sudjeluje 140 autora sa 67 inovacija

ika sajam noviteta_12Čak 67 inovacija 140 autora imaju Karlovčani prilike vidjeti na 11. IKA-i, tradicionalnoj Izložbi inovacija Karlovac, danas otvorenoj u Tehničkoj školi.

Predstavljaju se na njoj karlovački inovatori, ali i njihovi kolege iz Istarske, Međimurske, Primorsko-goranske, Varaždinske i Zagrebačke županije, te Bosne i Hercegovine.

– Ovo je do sad najveća izložba, najbrojnija po eksponatima, raznolikosti i najjača po eskponatima koji su već u primjeni. Neki se već proizvode, neki u velikim serijama, a neki će otvoriti nove pogone, kazao je predsjednik udruga inovatora Hrvatske i Karlovačke županije Marko Bubaš.

  • Inovacije se mogu razgledati do petka, kada će najuspješnijima biti dodijeljena priznanja najboljima: zlatne, srebrne i brončane medalje u kategorijama velikih ili seniora i u kategorijama mladih inovatora, kao i posebna priznanja Udruge inovatora Hrvatske.

    KAportal.hr

  • Odgovori