KAportal Najbolje u sportu u 2017. odabrao i Grad Ozalj - Šteficu Pavlaković i Dinka Čuliga, veterane "Zrinskog" i kuglačice Kupe | Karlovački informativni web portal

Najbolje u sportu u 2017. odabrao i Grad Ozalj – Šteficu Pavlaković i Dinka Čuliga, veterane “Zrinskog” i kuglačice Kupe

Grad Ozalj također je izabrao svoje najbolje sportaše u 2017. godini. U konkurenciji sportašica najbolja je Štefica Pavlaković iz Ženskog kuglačkog kluba “Kupa” iz Ozlja, dok je dobitnik priznanja među sportašima Dinko Čulig iz Sportskog društva Vrhovac.

Nadalje, najbolji trener Ozlja je Maja Lovras iz TKD kluba Ozalj, a titulu najboljeg sportaša s invaliditetom ponio je Dragan Rajačić iz Kluba specijalnih sportova Ozalj.

Veterani NK Zrinskog iz Ozlja najbolja su muška ekipa, a kuglačice iz “Kupe” ponijele su priznanje za najbolju žensku ekipu. Grad Ozalj je dobio i svog najboljeg sportskog djelatnika. To je Blaž Benković iz SD Vrhovac. Zbog izuzetnih rezultata izvan Ozlja posebna priznanja su zaslužile sportašice Nikolina i Valentina Pavlaković.

  • Kao i prethodnih godina, Ozalj je odabrao i svoje sportske nade. To su Lucija Gunjila – Ženski rukometni klub „Colapis“ Ozalj, Adisa Fatić – Ženski rukometni klub „Colapis“ Ozalj, Tihana Razumić – Ženski rukometni klub „Colapis“, Josip Dominik Žokvić – Sportsko društvo Vrhovac,  Fran Jakšić – Nogometni klub „Zrinski“ Ozalj, Karlo Zvonarić – Nogometni klub „Zrinski“ Ozalj, Mateo Pečaver – Nogometni klub „Zrinski“ Ozalj i  Ana Horvatić – Taekwondo klub Ozalj.

    Posebno priznanje dobio je i NK Zrinski za 40 godina djelovanja.

    KAŠonline

  • Odgovori