KAportal Nadzorni odbor Zelenila danas bira između dvojice kandidata - treći odmah eliminiran jer nije predao "sve papire" | Karlovački informativni web portal

Nadzorni odbor Zelenila danas bira između dvojice kandidata – treći odmah eliminiran jer nije predao “sve papire”

Nova upravna zgrada Zelenila

Samo tri osobe bile su zainteresirane za mjesto direktora Zelenila, no kako jedna od njih nije priložila sve potrebne “papire”, dva su kandidata za ovu dužnost. KAportal neslužbeno doznaje da se radi o Nikoli Badovincu i Tomislavu Vukeliću. S obojicom kandidata će Nadzorni odbor danas obaviti razgovore, a onda i odlučiti koji je bolji.

Prijave su članovi NO pregledali u petak.

– Na natječaj za izbor i imenovanje direktora Zelenilo d.o.o. pristigle su tri prijave. U petak, 21.09.2018. Nadzorni odbor pregledao je prijave i utvrdio da kod jedne prijave nije priložena sva potrebna dokumentacija. Danas, 24.09.2018. godine Nadzorni odbor sastat će se sa kandidatima čije prijave udovoljavaju uvjetima te će se obaviti intervjui, odgovorili su na naš upit iz Zelenila.

 • Hoće li NO odmah nakon razgovora i donijeti odluku, nisu precizirali, no nema sumnje da će biti poznata vrlo brzo. A onda i je li Tomislav Vukelić, kako se to u karlovačkim kuloarima nagađa već duže od mjesec dana, i prije objave prvog natječaja, doista nasljednik Jasmine Cvetković koja je na toj dužnosti bila manje od godinu dana. Da se radi o još jednom namještenom natječaju tvrdi upravo Badovinac, a o čemu je KAportal pisao prije nekoliko dana – LINK.

  KAportal.hr

 • Jedan komentar

  1. Mijenjali su direktoricu da bi jedan od ove dvojice postao direktor? Hehehe.
   Uskoro novi natječaj.

  Odgovori