KAportal Na Švarči kod bolnice gradi se novi veliki trgovački centar - investicija vrijedna 47,3 milijuna kuna zaposlit će 50-ak radnika | Karlovački informativni web portal

Na Švarči kod bolnice gradi se novi veliki trgovački centar – investicija vrijedna 47,3 milijuna kuna zaposlit će 50-ak radnika

Čak 47,3 milijuna kuna vrijedna je investicija križevačkog KTC-a koja će do kraja godine na Švarči donijeti supermarket, benzinsku postaju i poljoljekarnu, ali i posao za 50-ak ljudi, doznaje KAportal.

Izgradnju novog trgovačkog centra na Donjoj Švarči, nedaleko kružnog toka, tvrtka je nedavno počela i to na zemljištu od 14.000 kvadrata. Završetak radova, po riječima članice Upravnog odbora i glavne izvršne direktorice KTC d.d. Daliborke Kranjčić, planiran je do kraja ove godine.

– Planiramo zaposliti 50-ak djelatnika. U sastavu Trgovačkog centra bit će supermarket, benzinska postaja, restoran i poljoljekarna – sve zajedno na  površini nešto većoj od 4.000 m2, najavljuju iz KTC-a.

  • KTC posluje na hrvatskom tržištu 26 godina, ima trgovačke centre u 25 gradova – među njima i u Karlovcu, na Baniji – i ima oko 1.400 zaposlenih.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori