KAportal Na Starom gradu večeras hrvatska pretpremijera izuzetno hvaljenog i nagrađivanog filma "Zarobljeni u Siriji" | Karlovački informativni web portal

Na Starom gradu večeras hrvatska pretpremijera izuzetno hvaljenog i nagrađivanog filma “Zarobljeni u Siriji”

Ovogodišnje izdanje “Filma za van” na Starom gradu Dubovcu donijelo je karlovačkim ljubiteljima filma brojne filmske hitove, pretpremijere, ali i prave skrivene bisere filmske umjetnosti. Jedan od takvih je i film “Zarobljeni u Siriji”, koji možete pogledati večeras u 21:30.  Riječ je o priči o obitelji koja je
zatvorena u stanu koji se nalazi na području konstantnog bombardiranja i snajperističkih napada. Film “Zarobljeni u Siriji” u redovnu hrvatsku kinodistribuciju kreće tek 5. srpnja, pa karlovačka publika ima iznimnu privilegiju pogledati ga već sada u ovom ekskluzivnom terminu. A, da je riječ o vrhunskom filmskom ostvarenju najbolje pokazuje činjenica da je dobio Nagradu Publike na Berlinskom Filmskom festivalu.

Ulaznice možete još uvijek nabaviti u turističkoj agenciji Katravel u Gundulićevoj ulici, ili online na stranici kino.hr.

Ovaj uzbudljivi i emotivni film, na granici trilera i horora, a istovremeno vjeran preslik stvarnosti, govori o majci troje djece, koja očajnički pokušava održati svoju obitelj živom, istovremeno čekajući da se njezin muž vrati kući. U međuvremenu situacija eskalira do tih granica da se susjedi i drugi članovi obitelji skrivaju u istom stanu. Tko će sljedeći pokucati na vrata? Njezin muž ili neprijatelj? Obitelj živi u stalnoj napetosti, strahu i opasnosti….

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori