KAportal Na pruzi u Plaškom došlo do iskakanja teretnog vagona - udario u lokomotivu drugog vlaka, promet prugom do Knina u prekidu | Karlovački informativni web portal

Na pruzi u Plaškom došlo do iskakanja teretnog vagona – udario u lokomotivu drugog vlaka, promet prugom do Knina u prekidu

foto ilustracija

Danas ujutro u 7.36 sati došlo je do nesreće na željezničkom kolodvoru u Plaškom i željeznički promet na dionici od Ogulina do Knina je u prekidu – do daljnjeg.

Kako saznajemo iz policije, došlo je do iskakanja iz tračnica zadnjeg vagona kompozicije teretnog vlaka koji je udario u lokomotivu drugog teretnog vlaka koji se nalazio u postaji. Srećom nema ozlijeđenih osoba, a očevid je u tijeku, pa je i pruga zatvorena.

Kako smo još saznali iz policije, na dionici pruge od Oštarija kod Ogulina do Vrhovina u Lici u tijeku su još prije najavljeni radovi na pruzi, pa se promet putnika odvija autobusima. Stoga, dodaju nam, za putnike na ovoj dionice se ništa nije promijenilo.

  • S obzirom da se radi o vagonu i lokomotivi koji su prepriječeni na magistralnoj pruzi, vrlo je vjerojatno da će uklanjanje vagona nakon policijskog očevida potrajati, pa stoga u HŽ-u niti nisu mogli reći kad bi po prilici promet bio normaliziran.

    KAportal.hr

  • Odgovori