KAportal Na požarištu u Pamučnoj dežura deset vatrogasaca, kreću sanacija i raščišćavanje - u pogonu VIS-a uključena struja da može raditi | Karlovački informativni web portal

Na požarištu u Pamučnoj dežura deset vatrogasaca, kreću sanacija i raščišćavanje – u pogonu VIS-a uključena struja da može raditi

fotografije DVD Duga Resa

U nekadašnjoj Pamučnoj industriji trenutno se nalazi 10 vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila, a radi se o pripadnicima DVD-a Duga Resa, DVD-a Stara Sela, DVD-a Belavići i JVP Karlovac.

Iz Vatrogasne zajednice Karlovačke županije javljaju da je požar lokaliziran i da dalje traje faza sanacije i raščišćavanja.

– Stožer civilne zaštite grada Duge Rese osigurava logistiku i organizira djelatnike komunalnih tvrtki za potrebe intervencije, dodaju u dodaju u Županijskom vatrogasnom operativnom centru.

  • Dodaju da je u ostalim prostorima na području nekadašnje Pamučne, a koji nisu bili zahvaćeni požarom u 7 sati uključena je opskrba električnom energijom te tvrtka koja tamo radi – pogon VIS-a T7, nastavlja s redovnim tijekom proizvodnje i aktivnostima.

    KAportal.hr

  • Odgovori