KAportal Na području Slunja i Cetingrada nestaju "japanci" - nakon Nissana prije dva tjedna, prošle noći 33-godišnjaku ukradena Mazda | Karlovački informativni web portal

Na području Slunja i Cetingrada nestaju “japanci” – nakon Nissana prije dva tjedna, prošle noći 33-godišnjaku ukradena Mazda

Nakon što je prije dva tjedna iz dvorišta kuće kod Slunja ukraden automobil Nissan, na isti je način jučer tijekom noći na području Cetingrada nestala Mazda karlovačkih registracijskih oznaka.

Nepoznati je lopov ušao u dvorište te sjeo i odvezao automobil koji je 33-godišnji vlasnik u svom dvorištu ostavio otključanog, naravno ne slutivši da bi mogao postati metom nepoznatog lopova. Krađu je prijavio policiji a procijenjana šteta je veća od 24 tisuće kuna.

– U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su još tri kaznena djela, te jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Slunju, kažu još u policiji.

  • Jedno od kaznenih djela odnosi se na krađu peći na drva iz prostorija lovačkog društva u Šišljaviću. Dogodile su se  dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

    KAportal.hr

  • Odgovori