KAportal Na Njuškalu se prodaje više od 17 tisuća automobila, ali i 3.500 plovila - najskuplje od njih može biti vaše za "samo" 25 milijuna eura | Karlovački informativni web portal

Na Njuškalu se prodaje više od 17 tisuća automobila, ali i 3.500 plovila – najskuplje od njih može biti vaše za “samo” 25 milijuna eura

Za brod Wider trebate izdvojiti ciglih 25 milijuna eura

Na Njuškalu, najvećem i najposjećenijem hrvatskom oglasniku sa više od 27 milijuna detaljnih pregleda oglasa mjesečno, u svibnju je zabilježeno preko 17 tisuća predanih novih oglasa osobnih automobila. Trenutno se na Njuškalu za prodaju nudi 63 različite marke i 800 različitih modela rabljenih automobila. Prosječna prijeđena kilometraža tih automobila iznosi 158 tisuća kilometara, dok je prosječna starost istih 9 i pol godina.

Najbrže prodan automobil u svibnju bio je BMW serije 3, koji je prodan u svega 27 minuta od predaje oglasa. BMW je, uz Volkswagen i Renault, najzastupljenija marka na Njuškalu. Najzastupljeniji modeli BMW-a na Njuškalu su serija 3, serija 5 i serija 1. Prosječna prijeđena kilometraža BMW-a serije 3 na Njuškalu iznosi 175 tisuća km, dok je prosječna cijena 100 tisuća kuna. No, cijene jako variraju u ovisnosti o godini proizvodnje, motoru i opremi.

Ujedno je BMW serija 3 bio i najtraženiji automobil u svibnju prema broju pregleda, dok su iza njega modeli poput VW Passata, Golfa VII te Audija A3. VW Golf je najzastupljeniji automobil za prodaju na Njuškalu, dok je u top 10 najzastupljenijih modela jedini automobil „nenjemačke proizvodnje“ Renault Clio.

  • Na Njuškalu se prodaje i gotovo 3 i pol tisuće raznih plovila. Od jedrilica, motornih brodova pa sve do gumenjaka i malih čamaca. Najviša tražena cijena za motorni brod u ovom trenutku iznosi 25 milijuna eura, a radi se o brodu Wider 150, dužine 46 metara s 5 kabina i 2 motora sa po 750ks.

    KAportal.hr

  • Odgovori