KAportal Na mladima svijet ostaje: Ovaj hrvatski grad dodjeljuje božićnicu svim maloljetnicima | Karlovački informativni web portal

Na mladima svijet ostaje: Ovaj hrvatski grad dodjeljuje božićnicu svim maloljetnicima

foto ilustracija

Grad Varaždin i ove godine povodom božićnih blagdana, svima maloljetnicima isplaćuje božićnicu u iznosu od 120 kuna, potvrđeno je to portalu Srednja.hr iz ureda za odnose s javnošću grada Varaždina.

Riječ je o rođenima između 1. siječnja 2001. i 31. prosinca 2018. godine s prebivalištem na području Varaždina, a božićnica se isplaćuje onima koji se nalaze u bazi podataka Upravnog odjela za socijalnu skrb, mjesnu samoupravu i civilno društvo.

Božićnicu od 120 kuna dobit će preko šest tisuća mladih Varaždinaca, a u gradskom proračunu za tu je svrhu osigurano 802.560 kuna. Isplate dječjih božićnica u Varaždinu već su krenule krajem prošloga tjedna, a stižu na adrese prebivališta.

  • Još dvije općine u Varaždijskoj županiji – Veliki Bukovec i Martijanec – također su bile široke ruke pa su tako svojim studentima povodom božićnih i novogodišnjih blagdanadodjelili novčanu pomoć u iznosu od 1.000 kuna.

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori