KAportal Na Antunovo veselo i sadržajno i u Zvijezdi uz štandove, radionice za djecu, ples, ali i razgled vrijedne samostanske zbirke | Karlovački informativni web portal

Na Antunovo veselo i sadržajno i u Zvijezdi uz štandove, radionice za djecu, ples, ali i razgled vrijedne samostanske zbirke

Antunovo, blagdan svetog Antuna Padovanskog, sveca cijelog svijeta, zaštitnika djece i mladih, bračnih parova, ali i karlovačke Zvijezde, bit će danas obilježeno nizom događanja upravo u srcu Zvijezde, na Starom placu, u organizaciji Franjevačkog samostana i Turističke zajednice grada Karlovca.

Na “Sajmu svetog Antuna” postavljeni su štandovi niza izlagača – tu su OPG-ovi Tomica Mance, Matija Volner, Lovro Krnić, Tomislav Bosiljevac, Franjo Capan, Robert Poturica, Stjepan Fanjek i Matija Belavić, licitarka Renata Prstec, štand Knjiguljice s prigodnom prodajom knjiga te štand udruge Jak kao Jakov, a od 16 sati priključit će se i Žganjer, odnosno popularna teta Marica sa svojim ukusnim štrudlama.

Već od 9 sati ujutro svoj rad prezentiraju učeničke zadruge s područja Karlovca i okolice, a svi zainteresirani mogu naučiti igrati šah i zaigrati ga. Bit će održane i brojne zanimljive radionice za djecu – od 12 sati likovna radionica, a poslijepodne licitarska radionica te radionice DND Karlovac i Knjiguljice (u 16 sati). U 20 sati koncert će održati FA Matija Gubec te KUD-ovi Sveta Ana Vučjak i Sveti Antun Zadobarje.

  • Posebno treba istaknuti lijepu priliku da se od 9 do 12 i od 16 do 20 sati razgleda vrlo vrijedna i zanimljiva samostanska zbirka uz stručno vodstvo.

    KAportal.hr
  • Odgovori