KAportal Karlovačke mažoretkinje uspješne na Europskom prvenstvu u Sloveniji - seniorkama pripao i "srebrni status" | Karlovački informativni web portal

Karlovačke mažoretkinje uspješne na Europskom prvenstvu u Sloveniji – seniorkama pripao i “srebrni status”

Karlovačke mažoretkinje s lijepim uspjehom nastupile su na 19. Europskom prvenstvu mažoretkinja, održanom u Laškom u Sloveniji. Na prvenstvu je sudjelovalo čak 1500 natjecateljica, u 87 formacija i 176 solo i duet točki. Boje Karlovca, Karlovačke županije i Republike Hrvatske branilo je, pak, 56 karlovačkih djevojaka, i to u disciplini štap u tri kategorije – kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj.

Rezultati su vrlo dobri. Kadetkinje su osvojile sedmo mjesto, juniorke deveto, a seniorke osmo, uz koje su osvojile i srebrni status. Sve tri ekipe su pokazale da su respektabilne ne samo u Hrvatskoj, već i na europskoj razini.

Karlovačke mažoretkinje djelovanje nastavlju u istom tempom, prije svega upisom novih članica. Audicija i upisi održat će se kroz rujan i listopad u prostorijama teniskog kluba u Vrbanićevom perivoju subotom u 16 h i nedjeljom u 15 h. Sve zainteresirane djevojčice ovim putem Karlovačke mažoretkinje pozivaju da zajedno s njima plešu, putuju, stvaraju uspomene i “žive” u mažoret stilu.

  • KAportal.hr

  • Odgovori