KAportal NK Mrežnica na izbornoj skupštini izabrala novo vodstvo - po prvi puta na čelu kluba bit će žena | Karlovački informativni web portal

NK Mrežnica na izbornoj skupštini izabrala novo vodstvo – po prvi puta na čelu kluba bit će žena

Nogometni klub Mrežnica na izbornoj skupštini izabrao je novo vodstvo, a po prvi puta na čelu će biti žena. Naime, za predsjednicu kluba izabrana je Davorka Repulec Bogović, dugogodišnja članica kluba, koja će u narednom mandatu biti i na čelu NK Mrežnica. Na mjesto dopredsjednika odabran je Damir Radinović, dok će dužnost tajnika obnašati Stjepan Radinović.

Sa sportskim rezultatima članovi kluba su zadovoljni, pogotovo u prvom dijelu 2016. godine. U jesenskom dijelu ove sezone oni su znatno slabiji, ali su ipak prihvatljivi. Glavni plan u narednom periodu je formiranje još jedne ekipe mladeži (uz juniore).

Klub se podjelom zahvalnica zahvalio sponzorima i donatorima, jer bez njihove pomoći klub ne bi ostvario planirane aktivnosti. Priznanja su dobili i dugogodišnji igrači – Danijel Luketić za čak 20 te Ivan Puškarić, Denis Lauš i Josip Maričić za po 15 godina neprekinutog igranja za Mrežnicu. Priznanje za dugogodišnji rad dobio je Josip Stojković.

  • KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. DugaRejsastaraCesta

      Lijepo je to kad žena nađe mjestoa u “muškom” sportu na vrhu i sve pohvale za to, no mislim da im se potkrala mala pogreška kod dojela nagrada.Nije li dotični D.L. u tih 15 godina bio i član NK “Duga Rese” neko vrijeme?

    Odgovori