KAportal Mnogobrojne karlovačke udruge preplavile promenadu - niknuo i pravi izviđački tabor s mladima iz cijele Hrvatske | Karlovački informativni web portal

Mnogobrojne karlovačke udruge preplavile promenadu – niknuo i pravi izviđački tabor s mladima iz cijele Hrvatske

Po deveti puta u Karlovcu je održan Sajam udruga u organizaciji udruge Carpe Diem i Grada Karlovca. Ovog puta okupio je čak 74 udruge pa se zaista imalo što vidjeti, a u sunčanom jutru promenada je obilovala zanimljivim događanjima i zanimljivom ponudom. Od streličara do ronilaca, filatelista do mačevalaca, motorista do puhača, na štandovima i uzduž šetališta i šanca predstavile su se sportske, kulturne, plesne, glazbene, društvene… ukratko, udruge svih vidova djelovanja.

U šancu je niknuo i pravi izviđački tabor s oko 250 mladih iz cijele Hrvatske, malo pored njih igrao se nogomet, i onaj “naš”, kao i američka inačica. Velik broj posjetitelja po lijepom se vremenu mogao i okrijepiti, a Sajam udruga pozdravio je i gradonačelnik Mandić istaknuvši da su udruge dodatno bogatstvo i vrijednost našeg grada. Karlovac za njihovo djelovanje godišnje izdvaja oko 10 milijuna kuna, a dio udruga već koristi i novac iz europskih fondova, u kojima i drugi mogu naći dodatna sredstva financiranja.

Kako je bilo jutros na promenadi, pogledajte u našoj foto galeriji…

  • KAportal.hr

  • Odgovori