KAportal Policija uhitila problematičnog Ozljanina, a on im prijetio putem do postaje: Prebit ću vas, polomit ću vam kosti i ubiti vas! | Karlovački informativni web portal

Policija uhitila problematičnog Ozljanina, a on im prijetio putem do postaje: Prebit ću vas, polomit ću vam kosti i ubiti vas!

foto ilustracija – arhiva KAportala

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv Ozljanina zbog prijetnje dvojici policajaca koji su ga došli uhititi jer je radio kaos u lokalnoj trgovini i pritom maltretirao trgovkinju. Sve to događalo se u predbožićno vrijeme prošle godine. Njegova obrana baš nije bila uvjerljiva, izuzev činjenice što je priznao je bio jako pijan.

– Okrivljenik navodi da se sjeća da im je rekao svašta, ali se ne sjeća točno što je sve rekao, a navodi da su ga uhvatili i da su tada pali u blato, da su mu stavili ruke na leđa i svezali mu ruke i ne sjeća se da je imao kontakt s jednim policajcem, ali navodi da je pio od ranog jutra, odnosno od 08.30 ujutro i da je bio baš jako pijan, stoji u izvješću Državnog odvjetništva.

Budući da je okrivljeni odbio alkotestiranje, rekli su mu da će ga u protivnom morati uhititi i odvesti u policijsku postaju na zadržavanje, na što je on rekao da će ga oni uhititi jedino kad ga ulove te se dao u bijeg, nakon čega je policajac potrčao za njim i sustigao ga te ga srušio na pod jer je, navodi Tužiteljstvo, cijelo vrijeme pružao aktivni otpor, a zatim mu je policajac mobilizirao ruku na leđa dok je drugi kolega to napravio na drugoj ruci i stavio mu lisice.

  • Policajci su iskazali da su se uputili prema automobilu, da je jedan vozio do policijske postaje, a da je drugi bio na zadnjem sjedištu s okrivljenikom te ga držao, a da je on cijelo to vrijeme govorio da će ih ubiti, prebiti, polomiti im kosti, rekavši mu da zna da je iz Ogulina i da će ga naći čim izađe van.

    KAportal.hr

  • Odgovori