KAportal ŽDO: Mlađi muškarac ubijen je iz vojničke puške - sumnja se da ga je u svojoj kući upucao povratnik iz Njemačke | Karlovački informativni web portal

ŽDO: Mlađi muškarac ubijen je iz vojničke puške – sumnja se da ga je u svojoj kući upucao povratnik iz Njemačke

Županijsko državno odvjetništvo zajedno s policijom provelo je očevid te je utvrđeno da je ubijen mlađi muškarac. Pronađen je u obiteljskoj kući na adresi Donje Stative 14 i oko 11 sati.

– Do sada prikupljenim obavijestima i saznanjima, muškarac je ustrijeljen vatrenim oružjem – vojničkom puškom i preminuo na mjestu događaja. Ubio ga je, po saznanjima, vlasnik kuće, rekao je zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan.

Dodaje da je osumnjičeni uhićen odmah po dolasku policije, te da je još nije sasvim sigurno utvrđen identitet pokojnika. Na mjestu događaje i mrtvozornica, a prve informacije govore da je upucan u predijelu trupa, odnosno abdomena.

 • Nagađa se da je ubijeni mlađi muškarac s područja Donjih Stativa. Neslužbeno saznajemo da je ubojica M. K., povratnik iz Njemačke koji je ovdje doselio 90-ih godina prošlog stoljeća te u kući živio sam.

  POGLEDAJTE VIDEO…

  KAportal.hr

 • Jedan komentar

  1. Opće je poznato da tko god se vratio s arbajta iz Njemačke da više manje nije normalan (čast rijetkim izuzecima).
   A naoružani jugošvaba bosanskih korijena to je recept za katastrofu !!

  Odgovori