KAportal Mladi lopov napao zaštitara Plodina: "Samo sam htio uzeti mlijeko kojemu je istekao rok, a on mi je psovao majku" | Karlovački informativni web portal

Mladi lopov napao zaštitara Plodina: “Samo sam htio uzeti mlijeko kojemu je istekao rok, a on mi je psovao majku”

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 20-godišnjaka zbog napada na skladištara trgovačkog centra Plodine na Baniji koji ga je uhvatio u krađi, pa je tako počinio kazneno djelo protiv imovine – razbojničkom krađom.

On je, kažu, 15. lipnja prošle godine oko 8.15 sati ušao u ograđeni prostor TC Plodine te uzeo kartonsku kutiju s mliječnim proizvodima, u čemu ga je zatekao skladištar. Zaposlenika Plodina tada je udario šakom u vrat i nogom u područje kuka, te mu zaprijetio kolcem koji je držao u ruci da će ga ubiti. Verzija je to napadnutog skladištara, a dijelom i djelatnice koja je djelomično svjedočila događaju, dok je onaj koji je iznio optuženik ponešto drukčiji.

– Bio sam tamo i iz kontejnera vadio pehrambenu robu kojoj je istekao rok trajanja, onda je došao skladištar i počeo me tjerati van pritom mi opsovavši majku. Povrijedila me ta psovka jer mi je majka pokojna pa sam sam se na izlasku okrenuo prema njemu i pitao ga hoće li se tući, pa sam zamahnuo prema njemu nogom i tada mi je natikača odletjela u skladište. Štap sam uzeo samo da dođem do nje, ali ga ni u jednom trenutku nisam udario – tvrdi lopov.

  • Protiv njega je na snazi mjera zabrane približavanja napadnutom skladištaru te njegovoj kolegici.

    KAportal.hr

  • Odgovori