KAportal Mladi Karlovčanin Jan Samardžija i Siniša Matijević iz Krnjaka večeras u posljednjem polufinalu Supertalenta | Karlovački informativni web portal

Mladi Karlovčanin Jan Samardžija i Siniša Matijević iz Krnjaka večeras u posljednjem polufinalu Supertalenta

Večeras je na rasporedu posljednja polufinalna emisija showa Supertalent, a za ulazak u finale borit će se čak dva predstavnika Karlovačke županije.

Karlovac predstavlja Jan Samardžija, mladi glazbenik koji je u kvalifikacijskom nastupu izvedbom Arsenove “Tamo da putujem” (na stihove Tina Ujevića), dirnuo srca svih u žiriju, kao i publike u studiju, ali zasigurno i tisuće gledatelja diljem Hrvatske. Mnogi s nestrpljenjem očekuju vidjeti što je pripremio za polufinalni nastup.

Siniša Matijević dolazi, pak, iz Gornjeg Budačkog u općini Krnjak, a žiri i gledatelje u kvalifikacijskom nastupu fascinirao je crtanjem i vožnjom bicikla – s povezanim očima! Dao je tako svom nastupu i dozu akrobacije, ali i prave umjetnosti, jer crteže koje stvara povezanih očiju većina nas ne bi mogla nacrtati ni širom otvorenih očiju i uz maksimalan trud.

  • Podsjetimo, u polufinalu ovogodišnjeg Supertalenta nastupio je i plesni par, koji čine Karlovčanka Blanka Androšević i Španjolac Emilien, njen plesni, ali i životni i ljubavni partner. Imali su vrlo dobar nastup, što ipak nije bilo dovoljno za plasman u finale, u koje iz svake epizode, pa tako i večeras, ulazi samo dvoje najboljih.

    KAportal.hr

  • Odgovori