KAportal Mladi karlovački inline hokejaši (selekcija U15) prvaci Hrvatske! Patrik Kraščić izabran za najboljeg igrača lige | Karlovački informativni web portal

Mladi karlovački inline hokejaši (selekcija U15) prvaci Hrvatske! Patrik Kraščić izabran za najboljeg igrača lige

Mladi karlovački inline hokejaši, U15 selekcija Inline hokej kluba Karlovac, osvojili su naslov prvaka Hrvatske! Mladi Karlovčani sezonu su završili sa samo dva poraza od hrvatskih momčadi te zasluženo osvojili naslov prvaka. Pošto je prvenstvo Hrvatske otvorenog tipa, u ligaškom dijelu Karlovčani su zauzeli drugo mjesto iza Dinamita iz Horjula (Slovenija), jedne od najbolje europske momčadi u tom godištu, ali u poretku za prvenstvo Hrvatske mladi Karlovčani su prvaci, sisačka Siscija je druga a zagrebačke Kune treće. Patrik Kraščić proglašen je za najboljeg igrača lige, dok je Mateo Martinović najbolji bek. Najbolji asistent lige je Markezić dok je Kurtagić četvrti golman lige. Uz spomenute Kraščića, Martinovića, Markezića i Kurtagića za Karlovac su još igrali Banay, Šavor Radičević, Kostelac i Rea Purgar.

U10 momčad osvojila je drugo mjesto u prvenstvu Hrvatske. Zagrebačke Munje su osvojile naslov prvaka s istim brojem bodova kao Karlovčani, ali s boljom gol razlikom. Mislav Primužak je proglašen najboljim igračem lige, a za Karlovac su tijekom sezone igrali: Huljev, Mataković, Gačić, Primužak, Baniček, Purgar, Ružić, Špigelski i Štedul.

Seniori Kluba završili su nastup u četvrtfinalu doigravanja nakon dva tijesna poraza od momčadi Pitona. U prvoj utakmici Pitoni su slavili s 8:4 dok je druga utakmica završila 7:6. Valja napomenuti da je Karlovac nastupio s četiri juniora u sastavu te sa samo sedam igrača što u teškim uvjetima za igru nije bilo dovoljno za iznenađenje protiv favorita. Odlične utakmice odigrali su Kirš i Banay dok su Kraščić i Martinović pokazali da se na njih može ozbiljno računa i u sljedećoj sezoni. Najbolji igrač u redovima Karlovca ove sezone bio je Matija Ratkaj s 43 boda iz 16 utakmica te je ujedno s ta 43 boda i peti igrač lige.

  • KAŠonline

  • Odgovori