KAportal Mjesec hrvatske knjige u OŠ Slava Raškaj u Ozlju - prezentiran projekt "Učitaj nasljeđe" | Karlovački informativni web portal

Mjesec hrvatske knjige u OŠ Slava Raškaj u Ozlju – prezentiran projekt “Učitaj nasljeđe”

dav

Kao dio programa u Mjesecu hrvatske knjige, jučer je u ozaljskoj osnovnoj školi Slava Raškaj održana prezentacija projekta “Učitaj nasljeđe”.

Mjesec hrvatske knjige je ove godine posvećen glagoljici kao važnom dijelu hrvatskog kulturnog identiteta. Voditeljica projekta u Ozlju je Mirjana Petrunić, a ovo je već peta godina projekta kojim se želi potaknuti ljubav prema knjizi i čitanju.

– U programu su uz učenike ozaljske škole sudjelovali i gosti, učenici OŠ Dragojle Jarnević i učenici OŠ Mahično. Učenici OŠ Dragojle Jarnević, pod mentorstvom Anamarije Sertić, izveli su dramsku izvedbu Čuvari vremena. Učenici OŠ Mahično prezentirali su projekt „Učitaj Karlovac“. Njihova mentorica je Nikolina Nikolić. Draženka Jančić iz PŠ Goršćaki sa svojim je učenicima prezentirala slikovnicu „Lončiću, kuhaj!“ te su predstavili i Ilustrirane hrvatske bajke. Učenici škole domaćina predstavili su se plesom, pjesmom, recitacijama te predstavljanjem svojih aktivnosti vezanih uz ovaj projekt, javili su nam iz škole.

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori