KAportal "Mislila sam da ga više nikad neću vidjeti": Dijete (3) u vrtiću dali krivoj baki, a njoj ništa nije bilo čudno! | Karlovački informativni web portal

“Mislila sam da ga više nikad neću vidjeti”: Dijete (3) u vrtiću dali krivoj baki, a njoj ništa nije bilo čudno!

foto ilustracija – Pixabay.com

Nevjerojatna situacija, kakvu ne bi poželjeli nijednim roditeljima, dogodila se u vrtiću Košutica u Ferdinandovcu kraj Đurđevca, piše e-Podravina.

Prema izjavi majke Ivane, otišla je po svog trogodišnjeg sina koji ide u jaslice, no odgojiteljica koja je ujedno i ravnateljica vrtića, rekla joj je da ju je pokupila baka. Majci je to bilo neobično, no ipak je otišla kući i pitala svekrvu je li ga pokupila u vrtiću na što joj je odgovorila da nije. Odmah su nazvali policiju. Odjurila je u vrtić zajedno sa šogoricom te sva izvan sebe pretraživala dječje ormariće kako bi mogla ustanoviti čije cipele nedostaju.

“Bila sam u šoku, nije bi bilo jasno što se dogodilo, dok me ravnateljica uvjeravala da je dijete kod kuće s bakom, a nije bilo. Cipele mojeg sina bile su u ormariću, a patike od jednog mališana, koji je još bio u vrtiću, su nedostajale. Tada smo shvatili da bi to moglo biti to”, ispričala je šokirana majka.

  • Nazvali su mamu djeteta koje je još bilo u vrtiću, a cipela u ormariću nije bilo. Ona je nazvala baku, koja je shvatila da to ipak nije njeno unuče.

    “Ne znam kako je to moguće. Ta je baka rekla da je dijete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk”, nadodaje majka.

    “Srećom, slučaj je brzo riješen, došlo je do zabune i tu nema elemenata kaznenog djela ni prekršaja”, izjavio je policijski glasnogovornik za ePodravinu.

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori