KAportal MILOŠ ĐANKOVIĆ: U Crikvenici nas nije išlo ali u subotu u Karlovcu moramo pobijediti | Karlovački informativni web portal

MILOŠ ĐANKOVIĆ: U Crikvenici nas nije išlo ali u subotu u Karlovcu moramo pobijediti

Rukometaši Karlovca u subotu u 18 sati, 7. kolu 1. Hrvatske rukometne lige – Jug na parketu dvorane kraj Korane igraju s Hrvatskim dragovoljcem iz Dugog Rata. Nakon neočekivanog prošlotjednog poraza u Crikvenici sad moraju osvojiti domaće bodove jer bi svaki drugi rezultat bio veliko iznenađenje i vjerojatno potonuće ambicija s početka ovogodišnjeg natjecanja.

– Moram kazati da nam u Crikvenici ništa nije išlo od ruke. Osim ozljeda koje, nažalost, naši igrači nose već neko vrijeme, naš trenutno najbolji strijelac Ivan Šnajder imao je virozu tako da nije polučio igru kakvu smo u zadnje vrijeme od njega navikli gledati, tako da ni ostali igrači nisu bili na nivou. U takvim okolnostima igračima Crikvenice je sve polazilo za rukom. Ukratko, bio je to naš nesretan dan i nespretan poraz kojega trebamo zaboraviti i okrenuti se subotnjoj utakmici s Hrvatskim dragovoljcem – kaže Miloš Đanković, šef struke u HRK Karlovac.

No, da neće biti lako potvrđuje liječnički karton. Izvan stroja je Makarun, ozlijedio se Crnković, na treningu u Karlovcu je Frketić osjetio bol u koljenu koje je nedavno operirao, a neće biti niti Capana … Da li mladi Dujmić, Janjanin, Hrvojević koji već duže vrijeme nosi povredu te Horvat, Čakarić s istegnutom zadnjom ložom i Begić, kao i iskusni Bačić i Crnkovića mogu u takvoj situaciji podnijeti teret favorita u toj utakmici?

  • – Moraju i mogu! Zacrtali smo si da sve utakmice u Karlovcu moramo pobijediti. Moramo, dakle, naći rješenje i unatoč svim problemima osvojiti oba boda. Vjerujem u njih, njihovu snagu i volju te se nadam dobroj igri i bodovima – ističe Đanković i nastavlja:

    – Kako bi javnost imala pravu informaciju naglasio bih još i da dosadašnji porazi nisu nikakva tragedija. Od toga ne pravimo paniku. Imamo mladu i perspektivnu momčad s kojom treba raditi puno, strpljivo i na duge staze. To je naš cilj. Prvenstvo je tek počelo a što će biti do kraja vidjet ćemo.

    KAŠonline

  • Odgovori