KAportal Milan Prša/Bob Milan u srijedu u Zorin domu slavljeničkim koncertom obilježava 20 godina glazbenog djelovanja | Karlovački informativni web portal

Milan Prša/Bob Milan u srijedu u Zorin domu slavljeničkim koncertom obilježava 20 godina glazbenog djelovanja

U srijedu u 20 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom 20 godina glazbenog djelovanja obilježit će poznati karlovački glazbenik Milan Prša, na priredbi pod nazivom “Prvih 20”.

Milan Prša, posljednjih godina poznatiji pod umjetničkim imenom Bob Milan, počeo se profesionalno baviti glazbom u proljeće 1998. godine kao član Tamburaškog sastava Grofovi. Kroz dva desetljeća svirao je s mnogim glazbenicima i u raznim aranžmanima, a iako na koncertu gosti neće biti baš svi suradnici sa kojima je Bob Milan imao čast nastupati kroz sve ove godine, ipak ćemo imati prilike vidjeti i poslušati veliki broj lokalnih grupa i bendova, dobro poznatih na lokalnoj karlovačkoj sceni. Glavninu programa Bob Milan izvodit će uz svoj matični bend -Spinaker. Zanimljivost je i da će, nakon pauze od par godina, ovo biti prvi javni nastup Grofova.

Ulaznice su u pretprodaji na blagajni Zorin doma 40 kuna, na dan koncerta 50 kn, a za sve posjetitelje organiziran je domjenak nakon koncerta, uz zanimljiv tematski after party.

  • KAportal.hr

  • Odgovori