KAportal Massimo u subotu u Karlovcu otvara svoju novu hrvatsku turneju - koncert u Zrinskom i uz 15. obljetnicu albuma "Vještina | Karlovački informativni web portal

Massimo u subotu u Karlovcu otvara svoju novu hrvatsku turneju – koncert u Zrinskom i uz 15. obljetnicu albuma “Vještina

Vještina Boutique – turneja je kojom će Massimo zajedno sa svojom vjernom publikom proslaviti 15. obljetnicu od objave albuma Vještina.

Turneja započinje 9. studenog u Karlovcu u dvorani Doma OSRH Zrinski, zaustavit će se u Čakovcu, Slavonskom Brodu, Osijeku, a trostruko finale turneje održat će se na mjestu gdje je Massimo prije petnaest godina pokazao svoju “vještinu muziciranja” – zagrebačkom kazalištu Gavella.

– Prvi koncert je u gradu na četiri rijeke, u Karlovcu. Jedva čekam da krenemo s probama i sa svim pripremama. Najljepše je što radim s ljudima koji su radili na albumu „Vještina“, a to su Ivo Popeskić na Klaviru, Elvis Stanić na gitarama, Henry Radanović na basu, ja na gitarama i glasu bez bubnja. Tako da će to biti jedna vrlo nježna varijanta tih albuma, ističe Massimo.

  • Ulaznicu za ovaj koncertni spektakl možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 150 kn.

    Massimo je ovih dana u radijski eter pustio i novi singl “Jedan potez previše” . Pjesma je odmah zauzela visoko mjesto na radijskim top ljestvcama, a spot koji odaje počast zagrebačkom kinu Europa postao je viralni hit.

    Omiljeni pjevač svoj je status glazbene ikone potvrdio i ulaskom u jedan od najgledanijih televizijskih showova The Voice. Naime Massimo je uz Vannu, Davora Gobca i Ivana Dečaka jedan od članova žirija.

    KAportal.hr

  • Odgovori