KAportal Manijak kraj bolnice vreba maloljetnice: Kćer (14) je ugledala muškarca kako masturbira | Karlovački informativni web portal

Manijak kraj bolnice vreba maloljetnice: Kćer (14) je ugledala muškarca kako masturbira

Split – foto Pixabay.com

Djevojčica stara 14 godina doživjela je šok u srijedu navečer kada je autobusnoj stanici, odmah pored KBC-a na splitskim Firulama, iza sebe dok je čekala autobus nije ugledala muškarca sa spolovilom u ruci. Prestravljeno dijete odmah je otrčalo u obližnju palačinkarnicu odakle je pozvala majku.

“I ovo bi bila samo priča koje bi se s zgražanjem sjećali svako toliko, da se ista, potpuno ista stvar mojoj kćeri nije dogodila i prije svega dvadesetak dana, u isto vrijeme i na istom mjestu. Bojim se da taj lik ne prati moje dijete”, priča uplašena majka.

Slobodna Dalmacija opisala ga je kao čovjeka starog između 50 i 60 godina, visokog do 180 cm, proćelavog, izrazitog nosa, odjevenog (u obje prilike) u crno: crna majica kratkih rukava, crne hlače, crne cipele.

  • Policija radi na slučaju

    U Policijskoj upravi splitsko- dalmatinskoj potvrđuju da se slučaj odigrao oko 21 sat i 30 minuta kada su i oni zaprimili dojavu. “Za sada nepoznati muškarac na autobusnoj stanici u Poljičkoj ulici u Splitu ispred maloljetnice je skinuo hlače, nakon čega je pobjegao. Policijski službenici su izišli na mjesto događaja, prikupili činjenice i tijekom večeri opservirali predmetno područje. Policijski službenici će u odnosu na naprijed opisani događaj poduzeti sve mjere i radnje iz nadležnosti policije u cilju pronalaska osobe i provođenja kriminalističkog istraživanja”, poručili su iz policije.

    Tvrde i da se radi o izoliranom slučaju te navode kako ne mogu navesti posebne lokacije ili dijelove grada na kojima se učestalo bilježe takvi događaji.

    Slobodna piše kako su se takvi slučajevi u Splitu događali i ranije te da su uspješno riješeni.

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori