KAportal Mandić dijelio bombone, a 90-ak karlovačkih mališana mu pokazalo da u Gradskoj vijećnici može biti i veselo FOTO, VIDEO... | Karlovački informativni web portal

Mandić dijelio bombone, a 90-ak karlovačkih mališana mu pokazalo da u Gradskoj vijećnici može biti i veselo FOTO, VIDEO…

Zvončići, zvončići… odjekivali su danas Velikom gradskom vijećnicom pa u, kako ih je nazvao gradonačelnik Damir Mandić, “ozbiljne zidove”,  donijeli radost i veselje zahvaljujući – karlovačkim mališanima.

Njih 90-ak, iz dječjih vrtića Rakovac i Grabrik, došli su gradskim čelnicima čestitati Božić i Novu godinu i to na najljepši način, kako samo djeca znaju – recitacijama i pjesmama. Pokazali su da odlično pjevaju i na engleskom jeziku pa sasvim zasluženo dobili slatke nagrade. Ali, i obećanje gradonačelnika, nakon što su svečano obećali da će biti dobri, da će i on biti takav.

– Želim da budete dobri kao što jeste i da budete dobri jedni prema drugima. I ja ću se truditi da budem dobar pa da svi budemo dobri, rekao im je Mandić, poželjevši im, kao i njihovim tetama, mamama i tatama… sretan Božić i novu 2018.

  • KAportal.hr

  • Odgovori