KAportal Malo jače stisnuo gas pa završio u jezeru Sabljaci - "prevarilo" ga u zavoju kod Ribarića | Karlovački informativni web portal

Malo jače stisnuo gas pa završio u jezeru Sabljaci – “prevarilo” ga u zavoju kod Ribarića

foto Saborsko.net

Srećom nije bilo težih posljedica po vozača koji je prije nekoliko dana sletio u jezero Sabljaci kod Ogulina, no definitivno je otvorio sezonu kupanja.

Kako piše portal Saborsko.net, u slijetanju u jezero je kumovala brzina kad je vozač išao iz pravca Zagorja prema Ogulinu. U Zavoj kod Ribarića je ušao prebrzo pa ga nije mogao savladati, te sjurio preko ograde ravno u jezero.

–  Sve je to dobro i završilo. Vozač je prošao bez ozljeda, dok je na autu nastala znatna materijalna šteta, jer je prije slijetanja u jezero pobrao nekoliko (3-4) stupića i zaštitnu ogradu uz cestu, piše Saborsko.net.

Kako napominju,  sreća u nesreći je što je jezero nedavno izpražnjeno radi proizvodnje struje na HE Gojak. Inače kad je puno  visina vode je veća za 3-  4 metra od sadašnje, posljedice bi mogle biti puno gore, ovako je nastala samo, doduše znatna, materijalna šteta na vozilu.

KAportal.hr

  • Jedan komentar

    Odgovori