KAportal Mali nogomet: Poznati gotovo svi sudionici drugog kruga, u subotu pada odluka o posljednjim mjestima | Karlovački informativni web portal

Mali nogomet: Poznati gotovo svi sudionici drugog kruga, u subotu pada odluka o posljednjim mjestima

Dan prije kraja razigravanja po skupinama poznato je 13 od 16 sudionika osmine finala seniorskog dijela 50. zimskog malonogometnog turnira Karlovac 2019. Prvo mjesto u svojoj skupini danas je potvrdio Vojnić 95 i tako se pridružio momčadima Poliklinika Ribnjak, Vinski Mont Duga Resa, Grabrik, Rent-a-car Family, VOŠK AMP Servis Polović, Borlin, Mladost Rečica, Rock Filius & Arkada, Švarča i Big Bang Cammeo Team. Sigurna su i tri od četiri drugoplasirana – Karlovac 1919, Slunj i CB Supra Sport Neo Logistics, dok četvrto mjesto trenutno drži ekipa Prijatelji Krašić, koja će sutra navijati za to da u ogledu Dobra American Bara i Super Sporta Prečko ne bude neriješeno. U tom slučaju moglo bi se dogoditi da obje ekipe na kraju imaju po 4 boda pa bi Krašićani ispali. Ukoliko pobijedi Super Sport Prečko sve je riješeno, a u slučaju pobjede Dobra American Bara Krašićane bi mogla izbaciti samo pobjeda Super Sporta nad CB Domino od 9 razlike, ili pobjeda CB Domina sa 10 razlike što je malo vjerojatno.

Kod veterana poznato je šest od osam četvrtfinalista – to su Autoservis Brezak Cers Caffe, CB Kova & Mali princ, KMS Malerič iz slovenske Vinice, pobjednik Kutije šibica Restorani Gladne oči, Slunj i Aestetica PNT Croatia. Preostala dva sudionika u subotu će odlučiti izravni ogledi Parkinga i CB Off-On Restorana Prosikito te RK Dubovca i Pizzerije Mama Mia (u toj skupini teoretske šanse ima i ekipa Vodoinstalacije Belavić, ali teško je očekivati da bi mogli svladati lidera skupine koji je u prve dvije utakmice pokazao da je daleko najjači u grupi, a uz to bi im se trebao poklopiti i rezultat rukometaša i “pizza-majstora”.

Rezultati seniori: Vojnić 95 – Slunj 3:2, Korana – Croatia 78 4:5, Limtehna & Zlatarna Najo Velika Kladuša – Općina Draganić 5:1.

 • Veterani: CB Kova & Mali Princ – A-Kurt 11:1, KMS Malerič – Radnik 8:3, CB Kova & Mali Princ – KMS Malerič 8:3.

  Revija, minići: Karlovac 1919 – Ilovac 2:2.

  Raspored za subotu:

  16:30 (veterani) RK Dubovac – Pizzeria Mamma mia
  17:05 (seniori) Super Sport Prečko – Dobra American bar
  17:40 (veterani) Vodoinstalacije Belavić – Autoservis Brezak Cers caffe
  18:15 (limači, za 3. mjesto) Vatrogasac – Karlovac 1919 II
  18:50 (veterani) Parking Karlovac – CB Off-On Restoran Prosikito
  19:25 (seniori) Super Sport Prečko – CB Domino

  KAŠonline

 • Odgovori