KAportal Mali nogomet: Branitelj naslova "zapeo" na drugom koraku, turnir napustila i jedina momčad iz BiH | Karlovački informativni web portal

Mali nogomet: Branitelj naslova “zapeo” na drugom koraku, turnir napustila i jedina momčad iz BiH

Poraz branitelja naslova, Trgovine Fresh iz Golog Vrha, svakako je najveće iznenađenje večerašnjeg programa 49. karlovačkog zimskog malonogometnog turnira. U tijesnom susretu od njih su bolji bili hakleri iz zagrebačke Kustošije. Turnir je napustila i jedina momčad iz Bosne i Hercegovine, također u vrlo izjednačenom susretu, a prolaz su u uzbudljivim susretima izborili i Slunjani te karlovačka Pekara Monika IMT. Samo u prvom susretu dana nije bilo ni najmanje neizvjesnosti.

Odigrano je i prvo finale – pobjednici turnira mlađih pionira su klinci iz Rakovice koji su iznenadili dječake iz Karlovca 1919 i potvrdili kako se u Rakovici već godinama zaista odlično radi s mlađim kategorijama. Nadamo se da će to uskoro uroditi i vraćanjem seniorske momčadi u pogon.

Rezultati, seniori: HRfutsal.com (Zagreb) – SC Supra sport Neo Logistic (Zagreb) 1:6, Šumarstvo Marjanović (Karlovac) – Pekare Monika IMT (Karlovac) 4:5 (9m), Trgovina Fresh (Goli Vrh) – MNK Kustošija CB Play (Zagreb) 0:1, CB Dalmatino (Karlovac) – Slunj 2:3 (9m), CB Karibi Kroflin instalacije (Zagreb) – Limotehna (Velika Kladuša) 7:6 (9m)

  • Pioniri, finale: Karlovac 1919 – Eugen Kvaternik (Rakovica) 0:1

    U subotu nema utakmica 49. zimskog turnira, ali će u ŠSD cijeli dan biti malog nogometa – u 9:30 počinje županijski turnir registriranih klubova u konkurenciji veterana, na kojem sudjeluju veterani Karlovca, Duge Rese, Slunja, Vojnića 95, Zrinskog Ozlja i Mostanja Auto lim laka, a pobjednik će predstavljati Karlovačku županiju na dvoranskom veteranskom prvenstvu u Rovinju u veljači. Nakon toga će, oko 15 sati, početi i prigodni ženski turnir na kojem sudjeluju dvije ekipe karlovačkog ŽNK 4 rijeke, Kupa iz Donjeg Mekušja i Rakovica.

    Glavni turnir nastavlja se u ponedjeljak, 15. siječnja, kada su na rasporedu sljedeći susreti: 17:10 (veterani) RK Dubovac (Karlovac) – Pizzeria Mamma Mia (Karlovac), 17:55 (seniori) Pekare Monika IMT (Karlovac) – Slunj, 18:35 (limači, finale) Ilovac – Karlovac 1919 II, 19:10 (veterani) Autoklub Siget (Zagreb) – Parking (Karlovac), 19:50 (seniori) MNK Kustošija CB Play (Zagreb) – KMS Malerič (Vinica).

    KAŠonline

     

  • Odgovori