KAportal Mali adventski sajam: Koledanje u Mahičnu, održava se kao dio aktivnosti KAkvart projekta ¨Tu me je mama zibala¨ | Karlovački informativni web portal

Mali adventski sajam: Koledanje u Mahičnu, održava se kao dio aktivnosti KAkvart projekta ¨Tu me je mama zibala¨

Održati će se 8. prosinca 2018. u Mahičnu, u prostoru dvorišta DVD Mahično s početkom u 17:30.

Mali adventski sajam održava se kao dio aktivnosti KAkvart projekta ¨Tu me je mama zibala¨. Projekt je osmišljen kao splet povezanih radionica, kulturno umjetničkih događaja i aktivnosti u MO Mahično-Tuškani s ciljem očuvanja tradicije i vlastitog identiteta ovoga kraja. Na malom adventskom sajmu očekuju se tradicionalne adventske i božićne popijevke, izložba rukotvorina nastalih u radionicama ručnog rada, tradicionalne slastice našeg kraja kao i obilje vedrog blagdanskog duha.

Također, s istim programom, svoj zavičaj i rad prezentirati će i 15. prosinca 2018. u dvorištu župne crkve Presvetog Srca Isusovog – Karlovac.

  • Ova manifestacija je nastala kao plod zajedničkog rada i zalaganja članica i članova organizacija: MO Mahično-Tuškani, Centar kulture Mahično, DVD Mahično, DVD Tuškani, DVD Goršćaki, DVD Priselci i LD Fazan, a podržana je od strane Grada Karlovca, Karlovačkog piva i Karlovačke banke te malih lokalnih poduzetnika Caffe bar Domino i Repa trade d.o.o.

    KAportal.hr

  • Odgovori