KAportal Magic Well fitness studio za žene - provjerite ponudu, ali i nove pogodnosti i popuste | Karlovački informativni web portal

Magic Well fitness studio za žene – provjerite ponudu, ali i nove pogodnosti i popuste

 Magic Well fitness studio za žene djeluje u Karlovcu od 2007. godine. Osnovan je s idejom da se što veći broj žena uključi u aktivan i zdrav način života. Do danas kroz program Magic Well-a prošlo je preko 1000 žena iz Karlovca i okolice, a neke od njih su još uvijek vjerne članice! Magic Well Karlovac je mjesto gdje se uz trening u ugodnoj atmosferi sklapaju prijateljstva, zabavlja se, razmjenjuju misli… Fitness je u potpunosti usredotočen na potrebe žena svih dobi koje u samo 30 minuta, tri puta tjedno, žele ostvariti svoje osobne ciljeve!

KRUŽNI TRENING!

Magic Well kružni trening – baziran je na 30-minutnom treningu i idealna je kombinacija treninga snage i izdržljivosti. Magic Well program na hidrauličnim spravama je stvoren posebno za žene te se po tome razlikuje od treninga u drugim ˝teretanama˝ ili fitness centrima. Sprave za trening su posebno djelotvorne i istovremeno blage za zglobove, pospješuju visoku potrošnju kalorija i smanjuju postotak masnoće u tijelu, zatežu muskulaturu i stabiliziraju kralježnicu i zglobove. Specijalne vježbe dodatno aktiviraju kardiovaskularni sustav te pospješuju koordinaciju i pokretljivost. Sve vježbe su jednostavne i djelotvorne te pod nadzorom stručnih trenerica. U doba kada je vrijeme dragocjeno Magic Well 30-minutni trening je savršeni program koji istovremeno štedi vrijeme i daje savršene rezultate

 • OSTALI TRENINZI!

  Osim osnovnog – 30 minutnog kružnog treninga – za sve naše članice provodimo dodatne treninge svakog dana u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima: zumba fitness, pilates, medicinske vježbe za kralježnicu, vježbe s bućicama, vježbe oblikovanja.

  ČLANARINA!

  IMG_4040Članice imaju pravo u okviru mjesečne članarine dolaziti neograničeni broj puta na kružni trening te koristiti sve dodatne besplatne treninge ili kombinirati treninge prema osobnom interesu.

  Posebne pogodnosti nudimo za umirovljenice, studentice, srednjoškolke!

  ADRESA – Dr. Vladka Mačeka 26

  Radno vrijeme fitnessa: – od ponedjeljka do petka od 8,00 do 12,00 i od 15,00 do 21,00 sat,

  – subota od 8,00 do 12,00 sati.

  POGODNOSTI!

  Tjedan dana gratis!

  Putem web stranice http://www.magicwell.info/ ispunite on line prijavnicu http://www.magicwell.info/index.php/o-magic-wellu/on-line-prijavnica , ostvarite tjedan dana besplatnog treninga i isprobajte sve naše treninge te se nakon toga odlučite za treninge koji Vam najbolje odgovaraju!

  20% popusta na 6 mjeseci treniranja!

  Kako bi uključili i potaknuli što veći broj žena na aktivan i zdrav način života u razdoblju od 15.1.2018. do 28.2.2018. g. nove članice mogu ostvariti posebne pogodnosti. Potrebno je samo isprintati ovaj kupon – LINK i dati ga trenerici prilikom dolaska u fitness. S kuponom ostvaruju 20% popusta na šest mjeseci treniranja!

  Kupon mogu iskoristiti i naše članice koje nisu bile aktivne najmanje šest mjeseci i više!

  PRATITE NAS NA FACEBOOKU!

  DODATNO U PONUDI!

  SOLARIJ

  DSC_0180

   

   

   

   

   

   

  ROLLER

  IMG_5277Uspješno eliminiranje celulita vrlo je zahtjevan i složen posao.

  Osim pravilne prehrane i vježbanja, puno vam mogu pomoći

  tretmani na rolleru.

  Roller djeluje na principu anticelulitne masaže:

  -stimulira limfnu i krvnu cirkulaciju

  -poboljšava izmjenu tvari u organizmu

  -ubrzava eliminaciju toksina

  -i ono najvažnije, razbija celulit

  Za vidljive rezultate preporučuje se tretman 2-3 puta tjedno,

  te dovoljan unos tekućine O,5l vode za vrijeme trajanja tretmana.

  Trajanje tretmana je 30 min.

  VIBRACIJSKA PLATFORMA

  DSC_0086Vibracijska platforma je sprava koja radi na vibracijskom principu,odnosno koristi elemente akceleracijskog treninga.

  Vibracijska platforma stimulira prirodnu reakciju tijela na vibracije, potiče tijelo da na svaku vibraciju odgovori refleksnom kontrakcijom mišića od 35-45x u sekundi.

  Dok trenirate na vibracijskoj spravi aktivira se 95% mišićnih vlakana u svim mišićnim grupama. Iz tog razloga se primjenjuje kratki trening. 10 min je jednako jednosatnom treningu!

  UČINCI:

  ~sagorijevanje masti

  ~poboljšanje cirkulacije

  ~poboljšanje kvalitete kože

  ~smanjenje celulita

  ~povećanje snage i izdržljivosti

  Važno je napomenuti da je opterećenje na zglobovima, tetivama i ligamentima-minimalno!

  Sponzorirani članak