KAportal Magic Well fitness studio s novim pogodnostima i proširenom ponudom... | Karlovački informativni web portal

Magic Well fitness studio s novim pogodnostima i proširenom ponudom…

fotografija 1Magic Well fitness studio za žene otvoren je u Karlovcu 2007. godine s idejom da se što veći broj žena uključi u aktivan i zdrav način života. Ove godine obilježavamo 10 godina djelovanja Udruge u Karlovcu. U 10 godina djelovanja kroz program fitnessa prošlo je preko 1000 žena iz Karlovca i okolice, a neke od njih su naše vjerne članice svih 10 godina!

KRUŽNI TRENING!

Magic Well kružni trening – baziran je na 30-minutnom treningu i idealna je kombinacija treninga snage i izdržljivosti. Magic Well program na hidrauličnim spravama je stvoren posebno za žene te se po tome razlikuje od treninga u drugim ˝teretanama˝ ili fitness centrima. Sprave za trening su posebno djelotvorne i istovremeno blage za zglobove, pospješuju visoku potrošnju kalorija i smanjuju postotak masnoće u tijelu, zatežu muskulaturu i stabiliziraju kralježnicu i zglobove. Specijalne vježbe dodatno aktiviraju kardiovaskularni sustav te pospješuju koordinaciju i pokretljivost. Sve vježbe su jednostavne i djelotvorne te pod nadzorom stručnih trenerica. U doba kada je vrijeme dragocjeno Magic Well 30-minutni trening je savršeni program koji istovremeno štedi vrijeme i daje savršene rezultate

 • OSTALI TRENINZI!

  Osim osnovnog – 30 minutnog kružnog treninga – za sve naše članice provodimo dodatne treninge svakog dana u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima: zumba fitness, pilates, medicinske vježbe za kralježnicu, vježbe s bućicama, vježbe oblikovanja.

  ČLANARINA!

  IMG_4040Članice imaju pravo u okviru mjesečne članarine dolaziti neograničeni broj puta na kružni trening te koristiti sve dodatne besplatne treninge ili kombinirati treninge prema osobnom interesu.

  Posebne pogodnosti nudimo za umirovljenice, studentice, srednjoškolke!

  Radno vrijeme fitnessa: – ponedjeljak do petak od 8,00 do 12,00 i od 15,00 do 21,00 sat,

  – subota od 8,00 do 12,00 sati.

  POGODNOSTI!

  Putem web stranice ispunite ONLINE PRIJAVNICU, ostvarite tjedan dana besplatnog treninga i isprobajte sve naše treninge te se nakon toga odlučite za treninge koji Vam najbolje odgovaraju!

  S obzirom da ove godine obilježavamo 10 godina djelovanja odlučili smo cijele godine darivati naše članice! Već smo počeli u siječnju za nove članice s akcijom 2 za 1, što znači da dvije naše nove članice mogu vježbati za iznos jedne članarine! Već aktivne članice u siječnju nagrađujemo sa jednim tjednom besplatnog treninga i majicom za trening!

  DSC_0183Kako bi uključili i potaknuli što veći broj žena na aktivan i zdrav način života u razdoblju od 1.2.2017. do 31.3.2017. nove članice će moći ostvariti posebne pogodnosti. Potrebno je samo isprintati ovaj KUPON i dati ga trenerici prilikom dolaska u fitness. S kuponom sve nove članice ostvaruju 50% popusta na prvih mjesec dana treniranja te za idućih šest mjeseci 20% popusta!

  KLIKNITE NA KUPON I KAD SE OTVORI ISPRINTAJTE!

  kupon

   

   

   

   

   

  PRATITE NAS NA FACEBOOKU!

  DODATNO U PONUDI!

  SOLARIJ

  DSC_0180

   

   

   

   

   

   

  ROLLER

  IMG_5277Uspješno eliminiranje celulita vrlo je zahtjevan i složen posao.

  Osim pravilne prehrane i vježbanja, puno vam mogu pomoći

  tretmani na rolleru.

  Roller djeluje na principu anticelulitne masaže:

  -stimulira limfnu i krvnu cirkulaciju

  -poboljšava izmjenu tvari u organizmu

  -ubrzava eliminaciju toksina

  -i ono najvažnije, razbija celulit

  Za vidljive rezultate preporučuje se tretman 2-3 puta tjedno,

  te dovoljan unos tekućine O,5l vode za vrijeme trajanja tretmana.

  Trajanje tretmana je 30min.

  VIBRACIJSKA PLATFORMA

  DSC_0086Vibracijska platforma je sprava koja radi na vibracijskom principu,odnosno koristi elemente akceleracijskog treninga.

  Vibracijska platforma stimulira prirodnu reakciju tijela na vibracije, potiče tijelo da na svaku vibraciju odgovori refleksnom kontrakcijom mišića od 35-45x u sekundi.

  Dok trenirate na vibracijskoj spravi aktivira se 95% mišićnih vlakana u svim mišićnim grupama. Iz tog razloga se primjenjuje kratki trening. 10 min je jednako jednosatnom treningu!

  UČINCI:

  ~sagorijevanje masti

  ~poboljšanje cirkulacije

  ~poboljšanje kvalitete kože

  ~smanjenje celulita

  ~povećanje snage i izdržljivosti

  Važno je napomenuti da je opterećenje na zglobovima, tetivama i ligamentima-minimalno!