KAportal Luksuzna turistička karavana "Pink Wing" u četvrtak prvi put i u Karlovcu - posjetit će karlovački slatkovodni akvarij Aquatiku | Karlovački informativni web portal

Luksuzna turistička karavana “Pink Wing” u četvrtak prvi put i u Karlovcu – posjetit će karlovački slatkovodni akvarij Aquatiku

Jedinstveni turističko-gastronomski projekt Pink Wing, karavana luksuznih i atraktivnih automobila, ovog je ljeta ponovo na karti hrvatskog luksuznog turizma, a u četvrtak u 12 sati posjećuje i Karlovac odnosno Aquatiku – slatkovodni akvarij Karlovac.

Od 7. do 10. lipnja sudionici će obići najzanimljivije lokacije od Zagreba, preko Karlovca, Grobnika i Opatije, otoka Cresa, Malog Lošinja te se vratiti na početnu lokaciju Zagreba. Kroz ideju obogaćivanja luksuzne turističke ponude i poslovnog networkinga, Pink Wing uključuje vodeće hrvatske i strane kompanije u projekt. Podrška Pink Wing projekta od strane Ministarstva turizma, Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva policije te Hrvatske turističke zajednice zajedno sa gradovima i turističkim zajednicama gradova u kojima se Pink Wing održava, potvrda je uspješnosti samog projekta.

Koncept projekta Pink Wing i ideja kojom se organizatori vode je da se sudionike jedinstvene karavane u neobaveznom vikend druženju povede na neobično putovanje i lokacije. Na posebnim i neuobičajenim lokacijama uživa se u gastronomskim delicijama svakog podneblja uz autohtonu kuhinju te se kroz druženje sudionika stvaraju poslovni kontakti i prilike. Tijekom zajedničkog putovanja, uz promociju turističkih destinacija i zaštićenih UNESCO spomenika, sudionici mogu uživati u najbolje organiziranom putovanju i provodu ikad zabilježenom na ovim prostorima. Uz još atraktivniji i orginalniji zabavni program ni glazbeno-scenskog doživljaja neće nedostajati.

  • Humanitarni rad i djelovanje kroz Pink Wing projekt, sudionici i partneri pokazuju svojom nesebičnošću i pomaganjem potrebitih kao i zdrastvenih institucija kojima je financijska pomoć prijeko potrebna.

    KAportal.hr

  • Odgovori