KAportal Lovci dugoreškog "Hrvatskog dragovoljca" nemaju svoje lovište pa love kod lovaca "pobratima" | Karlovački informativni web portal

Lovci dugoreškog “Hrvatskog dragovoljca” nemaju svoje lovište pa love kod lovaca “pobratima”

 

Dugoreški lovci okupljeni u udruzi “Lovac hrvatski dragovoljac” održali su svoju redovnu izbornu skupštinu pa rezimirali godinu iza sebe.

Kako kažu, iako njihova udruga nema svoje lovište, provedene su sve planirane aktivnosti lova i gađanja glinenih golubova na iznajmljenim lovištima, najčešće u lovištu LD „Brezetinac“.

– S tim pobratimljenim društvom osim zajedničkog lova radimo na uređenju i održavanju lovišta te brizi o divljači, kažu lovci.

Na Skupštini je izabran novi predsjednik udruge Damir Radinović te novi Izvršni i Nadzorni odbor. Skupštini je nazočilo 40-ak članova te je to bila prilika za primanje novih članova te podjelu zahvalnica i priznanja.

KAportal.hr

 • 3 komentara

  1. Bile su mi simpatična lovačka društva, međutim njih se duboko uvukla politika. Gospodo koliko vam je puta ova trojka dosada bila gost na skupštini i koliko su se zanimali za vaše probleme! Sad kad jedni drugima trebate kako se samo grlite. Sad sam na čisto: Lovačka društva treba što prije ukinuti da ne postanu kradeze postaje.

   • Nažalost to je nerealna želja, ukidanjem nećemo postići ništa. A lovačka društva kao i mnoga druga su odavno bila na meti slatkorječivih nadri-domoljuba koji ih uhvate na 2 gemišta i janjetini i šarmiraju. HDZ mašinerija ima uhodane sisteme za mobilizaciju glasača a naši ljudi, mali i slijepi, toliko puta su nas razočarali unatrag 25 godina. Neće me čuditi da to opet naprave ali nekako vjerujem da su dugareščani iznad toga, da šute i misle si svoje a kad dođe pravi trenutak napravit će pravu stvar i okrenuti im leđa. Previše toga je očito i svi vidimo usprkos pokušajima da se stvori drugačija slika u javnosti. Dozvoliti im da preuzmu vlast u Duga Resi i krenu raditi u korist onih pojedinaca koji su najviše izdali naš grad i proširili najviše mržnje bio bi veliki korak unatrag. Meni su HDZ-ovci i HDZ-ovke slatki, ali nikada im nisam dao glas niti ću dati za upravljanje i stvarnu politiku. Oni trebaju postojat kao nekakvo folklorno društvo tipa “Naša mala djeca”.

  2. uf,uf… cure, ajde, okej, sad ste vidile i pijančeke s puškama i to ste zbavile i vjerojatno već i zaboravile ko je kaj i di ste opće bile. Sutra opet nekakvim bokcima i vjernim glasačima u posjet nosite svoj blagoslov i vjerodostojnost i tako do izbora će vas slikat i pokazivat ko’ mlade udavače da ne kažem ….olrajt ,to je, reščete,predizborna kampanja i to se tako radi. Je, je, istina je , dela se sve to samo da se dokopa vlasti i slasti . Eee,a onda pljas, skužite a valjda budete da ste bile i ostale samo instrument u prljavim političkim rukama lokalne bagre koja sa vama manipulira i upravlja. To kaj ste žene to njih ne zaustavlja niti sputava. Ne, nećete bit samostalne u radu ,ne , nećete donosit odluke po savjesti jer vaši mentori će to radit za vas .
   Cure ,žene , majke čuvajte se svojih !!!

  Odgovori