KAportal Loš rukometni vikend: Porazu premijerligaša pridružili se i drugoligaš Dubovac-Gaza te trećeligašice ŠR Karlovac | Karlovački informativni web portal

Loš rukometni vikend: Porazu premijerligaša pridružili se i drugoligaš Dubovac-Gaza te trećeligašice ŠR Karlovac

Ljubitelji rukometa u gradu na četiri rijeke neće po dobrom pamtiti ovaj vikend. Porazu karlovačkog premijerligaša u važnom ogledu s Varaždinom 1930 pridružili su se i karlovački drugoligaš Dubovac-Gaza te trećeligaška ekipa ŠR Karlovca.

Rukometaši Dubovac-Gaze na teškom gostovanju kod drugoplasiranog Senja u šestom kolu Druge lige – Zapad bili su dodatno oslabljeni neigranjem najboljeg igrača Gvozdanovića te u takvim uvjetima zaista nisu imali snage ozbiljnije se suprotstaviti domaćinu. Senjani su na kraju slavili s visokih 33:18. U sljedećem kolu Dubovac-Gaza dočekuje ekipu Zameta 2 iz Rijeke.

Rukometašice ŠR Karlovac u osmom kolu Treće lige – Središte poražene su na gostovanju kod Lokomotive 3. Karlovčanke su izgubile rezultatom 35:30 te polako gube priključak s vodećom Rugvicom. U sljedećem kolu dočekat će ekipu petrinjske Petrinije.

  • KAŠonline

  • Jedan komentar

    1. Karlovac 2 je pobijedio u trećoj ligi zapad Novigrada 30 : 26!!!!

    Odgovori