KAportal U lokalnom derbiju 1.B lige odbojkašice Karlovca iznimno uvjerljivo svladale Dugorešanke sa 3:0 | Karlovački informativni web portal

U lokalnom derbiju 1.B lige odbojkašice Karlovca iznimno uvjerljivo svladale Dugorešanke sa 3:0

U susretu koji uvijek nosi posebnu draž, nažalost u posljednje vrijeme i nepotrebne tenzije koje u nešto većem omjeru dolaze s dugoreške strane, odbojkašice Karlovca u 12. kolu 1.B lige vrlo uvjerljivo su svladale dugoreški Plavi zmaj sa 3:0 i tako prestigle Dugorešanke na ljestvici, a ujedno i zaključile ovosezonske oglede s dugoreškim odbojkašicama u svoju korist (u kup utakmici na neutralnom terenu slavile su Karlovčanke 3:1, a “zmajice” su sa 3:1 bile bolje u prvom kolu 1.B lige na svom parketu).

Karlovčanke su danas bile zaista uvjerljive, pogotovo u prvom setu u kojem su sa 25:10 jednostavno “pomele” gošće. U drugom i posebno trećem setu pružile su Dugorešanke znatno bolji otpor, ali nisu imale snage za iznenađenje pa niti za počasni set. U drugom setu bilo je 25:19, a u trećem 25:21 za Karlovac.

Ovom pobjedom, kao što smo spomenuli, Karlovac je skočio na šesto mjesto ljestvice, dok je Plavi zmaj pao na sedmo. Karlovčanke sada imaju dobru priliku da se posve priključe vrhu, jer u narednom kolu gostuju kod posljednjeplasirane Velike Gorice, dok Dugorešanke čeka još jedno vrlo teško gostovanje – kod prvoplasiranog zagrebačkog Dinama.

  • Dodajmo da su u predigri ovog susreta, mladi odbojkaši Karlovca u 12. kolu 2.A lige Centar poraženi od Daruvara sa 3:0.

    KAŠonline

  • Odgovori