KAportal Ljubomorni mladić (20) objavio golišave fotografije bivše djevojke na Facebooku - zbog toga imala traume i pretrpjela ruganje | Karlovački informativni web portal

Ljubomorni mladić (20) objavio golišave fotografije bivše djevojke na Facebooku – zbog toga imala traume i pretrpjela ruganje

S tom djevojkom bio sam u vezi oko godinu dana. Jedan dan mi je bilo dosadno na poslu, pa sam iz ljubomore što ima novog dečka objavio njezine fotografije. Znam da sam ju povrijedio i žao mi je, branio se muškarac (20) s istoka Hrvatske, piše Jutarnji list.

On je, kako ga tereti Tužiteljstvo, sa svog mobitela na lažni profil koji je imao na Facebooku stavio dvije slike tinejdžerice (17) u donjem rublju. Time je prekršio Konvenciju o pravima djeteta. Djevojka je zbog objave fotografija imala traume i trpjela je ruganje.

Budući da je uz to i provalio u prostorije HŽ Carga u Osijeku, ukrao novac i opremu te zapalio arhiv, tužiteljstvo ga tereti za tri kaznena djela: tešku krađu, dovođenje u opasnost života i imovine te povredu privatnosti djeteta. Traže za njega kaznu od uvjetnih godinu dana zatvora, javlja Jutarnji.

  • Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori