KAportal Ljeto u Ozlju ovaj vikend donosi kviz, film, ples na tlu i u vodi, te Nenu Belana i Fiumense | Karlovački informativni web portal

Ljeto u Ozlju ovaj vikend donosi kviz, film, ples na tlu i u vodi, te Nenu Belana i Fiumense

Ljeto u Ozlju 2018 ovaj vikend donosi kviz, film, ples na obali i u Kupi, te koncert Nene Belana i Fiumensa.

Program počinje već danas, glazbeno-filmskim kvizom Millenial showdown, od 20 sati, kultno okupljanje ozaljskih kvizaša, prvi put na otvorenom. Dan poslije u goste dolazi Riječno kino, u organizaciji Kinokluba Karlovac, s akcijskim trilerom Putnik (2018.) i Liamom Neesonom u glavnoj ulozi.

River dance Karlovac u subotu, 21. srpnja, organizira Zumba Fitness Beach Party, od 16 sati, program animacije u vodi i na tlu, namijenjen svim ljubiteljima kretanja, aktivnog odmora i latino plesa.

  • A u nedjelju od 21 sat premijerno se ozaljskoj publici predstavljaju legendarni Neno Belan&Fiumens. Dolaze održati trosatni koncert, nakon za prošli mjesec najavljenog pa zbog kiše otkazanog nastupa.

    – Pridružite nam se, dođite u dobrom društvu i donesite pozitivne vibracije na naše obnovljeno i uređeno Kupalište s pogledom, pozivaju iz Ozlja, podsjećajući da je ulaz na sve programe slobodan.

    KAportal.hr

  • Odgovori